Istanbul ömerli Atv Gezisi

boy

Motosiklet.net gezileri başladı... Bugün 7 motosiklet 1 araba ATV yapmaya Ömerli'ye gittik. Ben turdan dönenlerin hallerini görünce ve güneş battıktan sonra hava soğuduğundan son anda vazgeçtim. Yanınızda ekstra elbise, çorap falan götürmeniz gerekiyor. Her ne kadar tam elbise de verseler çok da temiz kalamıyorsunuz. Sonra da üzerinizde tulumlarla basınçlı su ile temizleniyorsunuz. Haftasonu hava çok güzel olduğundan bu tür yerler çok kalabalık oluyor, o yüzden karnımızı çok iyi doyuramadık. Köfte ekmek yemek istedik, ekmek bitti, ekmek geldi bir baktık koskoca ekmeğin arasına ufacık 4 tane köfte koymuşlar. Yani anlayacağınız yemek konusunda çok memnun kalamadık. Çok güzel fotoğraflar çektik. Eren siteye koyar, siz de görürsünüz. Gezilere herkesi bekleriz... :)

bir dahaki ömerli atv gezisini siteden haber verirseniz vakti ayarlayabilirsek babamla katılmak istiyoruz :)

G-Strider' Alıntı:
bir dahaki ömerli atv gezisini siteden haber verirseniz vakti ayarlayabilirsek babamla katılmak istiyoruz :)

Arkadaşlar zaten öncü olarak gitti. Yani bir nevi kendilerini feda ettiler, hani çeşnicibaşı gibi....:cherry:

Amaç buraya toplu bir gezi düzenlemek. Skull gelsin de o bize datayları anlatır.

boy

Bu yaz çok güzel organizasyonlar planlıyoruz. Hepsini forumdan sizlere de duyuracağız merak etmeyin.

Mehmet, olm bişi demiyorum. Gezi işini daha planlı yapalım dedik. Ön hazırlık için check ediyorsanız bunu gezi olarak koymayın yahu. Elimizdeki hazırlanmış gezi planı kataloglarına ekleme yapar sonraki buluşmalarımızda üyelere dağıtırız. Bak böyle fırlamalıklar yapacaksan yeminlen 1000rr'ının kafa grenajını ısırarak koparır 1500 YTL masrafa sokarım seni :)

boy

Ben İsmail'i beklerken cep telefonuyla birkaç fotoğraf çekmiştim. Ama esas ATV fotoğrafları Eren'de. Bu arada inanılmaz bir kazaya şahit olduk. Benzin istasyonunda İsmail'i beklerken bir araba öyle bir şekilde kaza yaptı ki inanamazsınız. Adam arabayla kaldırıma dik olarak girip trafik işaretini ve orada bulunan bir ağacı darmadağın ederek yandaki otobüse çarpmadan bir araba ile bir ağacın ortasından havada geçerek duran bir minibüse geçirdi. Eren yine fotoğraflarını koyacaktır siteye.

050320060002ux.jpg

050320060013dc.jpg

050320060029uc.jpg

050320060030uq.jpg

050320060046ly.jpg

050320060059yo.jpg

050320060064yq.jpg

050320060072sx.jpg

050320060086ro.jpg

050320060097yz.jpg

boy

@cenkmenderes
Mehmet, olm bişi demiyorum. Gezi işini daha planlı yapalım dedik. Ön hazırlık için check ediyorsanız bunu gezi olarak koymayın yahu. Elimizdeki hazırlanmış gezi planı kataloglarına ekleme yapar sonraki buluşmalarımızda üyelere dağıtırız. Bak böyle fırlamalıklar yapacaksan yeminlen 1000rr'ının kafa grenajını ısırarak koparır 1500 YTL masrafa sokarım seni
Yaw abicim ön hazırlık gezileri bunlar, hava sıcaklığı nasıldır yanınıza ne almalısınız, yemek yenecek uygun yerler neresidir, v.s... gibi sorulara cevap bulmak için yola çıkılmış ufak bir gezi sadece. Merak etmeyin bu yaz bol bol gezeceğiz ::haapppy:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakalım bu hafta sonuna ince bir gezi patlayabilir ona göre kimseye söz vermeyin elleri görelim deyince anlayın :)

RAPTOR666' Alıntı:
atv resimleride olsaydı keşke

Var var merak etmeyin hepsinni fotoğrafları mevcut fakat bilgisayarımda sorun olduğu için dün akşam koyamadım bu akşam hepsi sitede olacak ;)

macerayıda fotoğralarla beraber anlatırım.

Selam millet işte beklenen fotoğraflar. Çok vaktim olmadığı için şimdilik fotoğrafları ekliyorum gerekli anlatım daha sonra gelir.

Hava kararmadan atv lere binebilseydik o zaman görürdünüz ne resimler olurdu.

Birkaç resimde ben ekliyim

Son düzenleme:
Gezi gerçekten çok eğlenceliydi, atv sürmek gerçekten çok eğlenceliymiş (bu kadarını ummuyordum) . Hava karardıktan sonra çıkmak bence olaya ayrı bir heyecan kattı. Bence yedek kıyafete falan hiç gerek yok, verdikleri kıyafetler içinize hiçbişey geçirmiyo. Yemek gerçekten zayıf kaldı o ortam için ama biz geç saatte gittik ondandır. videolarıda bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar