[İstanbul - MT]

öyemen önderle konuşun ana sayfada yazın buluşma yerlerini ve gelecek kişiler tel.ini ver// teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyemen önderle konuşun ana sayfada yazın buluşma yerlerini ve gelecek kişiler tel.ini ver// teşekkürler

abı tamam zaten ole yapıcam da karsıdan kımler gelecek daha kesın olarak bellı degıl cuma guu tamamen belırlenmıs olur ben o zaman ondere ıletıcem hepsını bıtek cıhan abı (hammer) besıktasa gelecek burda bulusup onunla beraber gelicez biz

yalnız bıraz onemlı bı nokta var bu tur gezılerde motosıklet sayısı bellı bı sıırı buldugu zaman toplu halde yola cıkmak için polıs ıznı gerekıyor dıye bılıyorum........
sorun yaşamayız umarım bılgısı olan varsa yazarsa cok ıyı olur cuınku tekuırdagdakılerlede bulusunca tahmınımce pazara kadar kırkı bulur bu sayı?

kahvaltı varsa bende başiktaşa geleyim:p

gel abı beraber eyrız bısıler cıhan abı 8:30 da gelcek

Son düzenleme:
anadolu yakasından kımler gelecek se haberleselım arkadaslar bır yerde bulusalım toplanım cıkalım

tamam anadolu yakasından gelenlerı ben not alıyorum ondere bıldırıcem telefon numaralarıyla beraber aranızda ortak bı nokta belırleyıp gelebılırsınız

gel pazar günü gel öymen kahvaltı ısmarlıyor

ya aslında soyle oluyor kahvaltı için erken bı saatte gelmek lazım ben zaten burdayım ama sızın ıcın erken gelmek sorun olur dıe dusundum ben:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
gelın abı ne demek afıyet olsun derım ben gecerım bulasıkhaneye:queen: :queen: :queen: :queen:
ben tezgahsız bi eyr bulıım kahvaltı ıcın

ya aslında soyle oluyor kahvaltı için erken bı saatte gelmek lazım ben zaten burdayım ama sızın ıcın erken gelmek sorun olur dıe dusundum ben:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
gelın abı ne demek afıyet olsun derım ben gecerım bulasıkhaneye:queen: :queen: :queen: :queen:
ben tezgahsız bi eyr bulıım kahvaltı ıcın

:queen: :queen: :queen: senin varlığın yeter kardeş ne bulaşıkhenesi yaw biz dostumuzu yıkmayız yıkılmasına izin vermeyiz

erol abı bılmıomuyum ben yaw.........
sen gel yeter en kral breakfast saloonlarda sanıyede omlete en cok tur attıran ustalar kopegın olsun senın :mrgreen:
abı o dıılde bu fazla kalabalık olunca ızın gerekıo muhabbetı nolcak ogrensek bı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eroldayı, özel mesajlarına bakmıyo musun yahu

necdet abı ozel mesajda benle ılgılı kotu bısı yoktur umarım:mrgreen: :queen:

arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :mrgreen:
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
öymen desteğin için ::thanks:
herkese ii akşamlar :king:

arkadaşlar merhaba topiğinize eskişehir mt den katılıorum :mrgreen:
bir arkadaşımız bir topik açmış ama ben mt den gerekli desteği göremedim :pr:
topik konu dışı bölümünde imza gerekli vicdan sahibi herkese davet başlıklı bir topik :wiinkk:
topiğin başında verilen linke imzanızı atıp topiğe katıldığınızı belirtip bir kaç düşüncenizi yazarsanız seviniriz :cat:
öymen desteğin için ::thanks:
herkese ii akşamlar :king:

ne demek gorevımız ...........sende heryere cektıgın mesajın aynısını cek ıstanbul mt ye anladın sen onu:bounce:

istanbul mt ben yawas yawas cıkma calısmalarına baslıyorum ona gore :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar