[İstanbul - MT]

eyvallah

eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah gürkan sagol hoşbulduk. iki motor aldık ev arkadasıyla beraber artık bu tip organizasyonlara katılmak isteriz. Moto GP ye katıldık süperdi. görüşmek üzere...

Dediğim gibi hafta sonu organizasyonu için karşıdan gelecek arkadaşlarda var sanırım gelecekseniz buluşma noktası ve herhangi bir aksaklık olmaması için organizasyon bölümüne msn yada cep numaranızı bırakın arkadaşlar kontak kurar sizinle :)

msn

Dediğim gibi hafta sonu organizasyonu için karşıdan gelecek arkadaşlarda var sanırım gelecekseniz buluşma noktası ve herhangi bir aksaklık olmaması için organizasyon bölümüne msn yada cep numaranızı bırakın arkadaşlar kontak kurar sizinle :)

bi aksilik olmazsa katılırız .bırakıyorum simdi......

bi aksilik olmazsa katılırız .bırakıyorum simdi......

gezi konusuna mesajla yada bana ozelden cep nonuzu ve katılma noktanızı bıldırırsenız bulusmada sorun yasanmaması için faydalı olur....
karsıdan gelecek arkadaslar için nokta henuz belırlenmedı cumaya kadar belırlenmıs olur dıe dusunuyorum

günaydın herkese ben yatıyorum artık gorev size emanet....
3 te onlıne ım gorusuruz

saol erol abı 3 te gorusuruz................

günaydın hayırlı işler :rendeer:

( işsiz uçurtma motorcu )

günaydın arkadaslar
gürkan abi servise ne zaman gidelim sorun olmaz:cat:
bombacı yaz geldi ne zamn şile desen muhakkak katılım olur

hep bunar levent abinin yüzünden oldugu boş kaldı ortalıgı karıstırdı:mrgreen:

Günaydın arkadaşlar,

Size bu sabah 2. köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken polisin hiçbişey yokken beni durduğunu söylemekle başlıyim, elinde bi liste vardı, motosikletleri rutin kontrol yapıcaz bundan sonra dedi, elindeki listede ehliyet kontrolü, sigorta, muayene, kurye olup olmadığı sürücünün ve tehlikeli araç kullanıp kullanmadığına dair kutucuklar vardı doldurması gereken, ben sakince bekledim herşeyim tam olduğundan, emniyet şeridini de kullanmıyordum çevirdiğinde, teşekkür etti ve yolladı. Evden çıkarken herşeyinizi iyice kontrol edip öyle çıkın, bu ara yine çevrilicez heryerde anlaşılan. Ama bu uygulamayıda destekliyorum sonuna kadar yanlış anlaşılmasın, bilinçli sürücüler trafikte olmalı.

Kalın sağlıcakla.

Abicim Levent bana o gün sizlerin aydos için geldiğinizi sölese ben tutarmıydım orada sizi servise gelecek arkadaşlarda var dedi sonradan yolda konuşuldu ama doğru dürüst ses çıkmıyınca bende anlamadım ama yinede kusura bakmayın telafi ederis :)

kastore paylasımın için saol hafta sonu geziye anadolu yakasından gelecek arkadaslarımız eksiksiz sekilde yola cıksınlar

ehliyetim olmasada suan için bende bu uygulamayı destekliyorum en yakın zamanda alıcam zaten bi ehliyetsiz ben kaldım grupta

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günaydın arkadaşlar,

Size bu sabah 2. köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken polisin hiçbişey yokken beni durduğunu söylemekle başlıyim, elinde bi liste vardı, motosikletleri rutin kontrol yapıcaz bundan sonra dedi, elindeki listede ehliyet kontrolü, sigorta, muayene, kurye olup olmadığı sürücünün ve tehlikeli araç kullanıp kullanmadığına dair kutucuklar vardı doldurması gereken, ben sakince bekledim herşeyim tam olduğundan, emniyet şeridini de kullanmıyordum çevirdiğinde, teşekkür etti ve yolladı. Evden çıkarken herşeyinizi iyice kontrol edip öyle çıkın, bu ara yine çevrilicez heryerde anlaşılan. Ama bu uygulamayıda destekliyorum sonuna kadar yanlış anlaşılmasın, bilinçli sürücüler trafikte olmalı.

Kalın sağlıcakla.

Birileri anket/araştırma yapıyor anlaşılan. Evet arkadaşlar ehliyetsiz, ruhsat problemli yola çıkmayalım lütfen ::150::

Polisler bizim gezi gurubunu yakalarsa devletin tüm borçları kapanabilir :queen:

Son düzenleme:
Evet çok yararlı bir uygulama benim evraklarım tam olsada trafik polislerini hiç sevmiyorum zamanında bol bol radar kestikleri için hangisi durdursa hemen görev kağıdını istiyorum dakika bir gol bir misali adam uyuzluk yapmaya başlıyorlar :)

gunaydın arkadaslar cok guzel ve guneslı bır hava var bugun

kastore paylasımın için saol hafta sonu geziye anadolu yakasından gelecek arkadaslarımız eksiksiz sekilde yola cıksınlar

ehliyetim olmasada suan için bende bu uygulamayı destekliyorum en yakın zamanda alıcam zaten bi ehliyetsiz ben kaldım grupta

evet ben anadolu yakasından katılacagım umranıyeden herseyım tam olmasına ragmen ınsan genede tedırgın oluyor bende polıs lerı hıc sevmem yunus lar harıc onların motorculara karsı bıraz daha anlayıslı oldugunu dusunuyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar