[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aytac filime daldı galiba

erol abi bu gün buluştuk aytacla öglene dogru gidip sertifikalrı aldık
daha sonra volkanın calıstıgı yere gidip kendisine yardım ettik (yardımmı ettik zarar mı verdik bilmiyorum ama neyse)

aksamda hep birlikte büyükçekmece sahile gidip birşeyler içtik daha sonra bakırköyde vollkanların işyerinde karnımız doyurup evlere dagıldık

benim kullandıgım motosikletin egsozun baglantı yerleri kırılmıstı sallanıyordu topkapıda egzos patladı sandım devam ettim eve yaklastıgımda bi egsozcuya gösteriyim dedim
adam neresi patlak dedi dedim herhalde baglantı yerinden
adam saskınlıkla gözükmüyor bişey diyor bide baktım egsoz yok yolda düşmüş:mrgreen:

aytac filime daldı galiba

erol abi bu gün buluştuk aytacla öglene dogru gidip sertifikalrı aldık
daha sonra volkanın calıstıgı yere gidip kendisine yardım ettik (yardımmı ettik zarar mı verdik bilmiyorum ama neyse)

aksamda hep birlikte büyükçekmece sahile gidip birşeyler içtik daha sonra bakırköyde vollkanların işyerinde karnımız doyurup evlere dagıldık

benim kullandıgım motosikletin egsozun baglantı yerleri kırılmıstı sallanıyordu topkapıda egzos patladı sandım devam ettim eve yaklastıgımda bi egsozcuya gösteriyim dedim
adam neresi patlak dedi dedim herhalde baglantı yerinden
adam saskınlıkla gözükmüyor bişey diyor bide baktım egsoz yok yolda düşmüş:mrgreen:

egsoz :queen: bula bildiniz mi peki:queen: kardeşim seni motorda nazar var sen bi horoz kes birine ver çık gel

ben filme daldım da senin egsoz nası yok ya :D
düşünce hiç ses çıkarmadı mı aceba :queen:

abi cevreyolu topkapı istikametinde seyir halindeyim gidiyorum soldan soldan bi catırtı koptu sestn anladım egsoz patladı :mrgreen: hiç durmadan devam ettim egsozcuda bide ne görelim egsoz yok:mrgreen:

motorcu boşuna egsoz 90ytl dememiş aytac hatırla ilk aradıgında tamircideydim dün

90 ytl çok be bayrampaşa daki çevik kuvveti geç illerde sağda eksozcu var vefalı eksoz ismet usta birde ordan fiyat al derim

erol abi bu konuda yardımcı olabilirmisin olmadı egsozu beraber alalım ben pazarlık yapamıyorum malum

iyide erol abi bu adam motosikletçimi yoksa araba egsozcusumu

araba eksozcusu en azından bize yol gösterir yapamazsada sen hangi motora eksoz soruyorsun

çelik boatıan 125 marka motosiklet mondialde de var model

ok abi motoru bulursam resmini ekliyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar