[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydınn
hayırlı işler...:rendeer:

günaydın

sanada hayırlı işler

özgür bu pazar için edirne ciğer demişsin duyunca süper.
ama okadar yolu benim acemi olduğumu düşününce pekte yemiyor:salut:
çorlu köfte desen belki ama edirne zor bee :farao:

oda olur hertürlü fikre acıgız

zaten pazar sabahı aytac ve volkanda corluya gidecekler eger sizde gidecekseniz corluya kadar eslik ederiz dediler

o halde erken cıkıp oraya gidersek en azından corludaki arkadaslarıda görmüş oluruz
bu öymenede uyar sanırım

fuarda komtanla konusmustuk biraz belki bu hafta sonu mt de bi organizasyon yapabiilriz diyordu tekirdag yada bursaya ama bunun sitede duyurulup duyurulmayacago kesin değildi

sen bakta özgür eğer uyarsa benimde acemi olduğumu düşünürsek çorludaki arkadaşlara ziyarete gidip onlarla tanışmış oluruz.(tabi busayede bizde:mrgreen: )
ayrıcada sen bilirsin t.dağa taş çıkartacak güzellikte köftesi var:p

erol abi günaydın

o halde hafta sonu kesin yapıoruz birşeyler ama caglarada bi bakalım olmazsa askere gitmeden onuda bi görelim

Çorlu?? Gidebilirmiyim acaba . .. Giderim heralde . . .Tamam gidelim. . .TAkriben kaç saat sürer:mrgreen:

çorlumu edirne mi karar verin rahatsızlığımdan dolayı verilen ilaçlar beni baya sarstı kendimi ona göre ayalıyayım

Çorludur o Çorlu bende hastayım zaten kazadan dolayı bacağımda ağrıyo biraz Çorlu tıbbi olarak ikimize daha uygun olacaktır Erol abi:mrgreen:

çorlu uyarsa herkeze sabahtan çıkarız sanıyorum en fazla 2 saatlik bir yol bizide pek yormaz acemi olan banada süper...

abi motoruda ayarlamaya calısırım corlu o halde hafta sonu planımız

Selamlar arkadaşlar;

Pazar günü sizlerle gelmeyi çok isterdim ama malum haftaya perşembe teslim olucam birliğe(hala beli değil neresi olduğu)

O yüzden günlerim hep akraba ziyaretleri ile geçeyor. Bütün günü ayırmam çok zor. Ama C.tesi öğleden sonra bişeyler yapabiliriz. Ben tophaneye gelebilirim mesela. Ama beni sirkeciden alırsanız sevinirim çünkü daha sirkeciden 1 kere geçtim karşıya karıştırabilirim:mrgreen:

Eğer sizede uyarsa c.tesi 2 gibi sirkecide buluşalım ve oradan bi tophane yapalım..

Selamlar arkadaşlar;

Pazar günü sizlerle gelmeyi çok isterdim ama malum haftaya perşembe teslim olucam birliğe(hala beli değil neresi olduğu)

O yüzden günlerim hep akraba ziyaretleri ile geçeyor. Bütün günü ayırmam çok zor. Ama C.tesi öğleden sonra bişeyler yapabiliriz. Ben tophaneye gelebilirim mesela. Ama beni sirkeciden alırsanız sevinirim çünkü daha sirkeciden 1 kere geçtim karşıya karıştırabilirim:mrgreen:

Eğer sizede uyarsa c.tesi 2 gibi sirkecide buluşalım ve oradan bi tophane yapalım..

Cumartesi öglen 3 te iş almak zorundayım ama biraz daha erken toplanmayı düşünürseniz 2 ye kadar kalabilirim arkadaşlar
Olursa ben seni alırım sirkeciden chaglar yeterki saat uysun olmadı seni sirkeciden tophaneye bırakır işe geçerim farketmes

Hooop millet ne iş gezi falan hiç hber etmiyonuz heeee
nerelere gidiyonuz hani bi davette göremedik yaaaniii 2 gün ortalardan kaybolduk unutuldukmu :p

erol abi ne iş ekürimi elimden mi alıyoon :mrgreen:

Son düzenleme:
:mrgreen: ben davet ettim artislik yapma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar