hoş geldin mz ci
erola bi hiç sorma ya cuma sabahı evden cıkarken mars basmadı benim akü biraz zayıftı gene boşaldı sandık takviye için elektrikçiye gittik ama sorun kontaktan cıktı
servise gittik sorduk orjinal kontak 275,00ytl sag olsun bi usta var eskiden gelirgiderdim ona sordum bişeyler uydurup calıstırdık motoru pazartesi yenisini taktırcam
motor düzeldi diye cuma buluşmasına bakırköye gittim burdada benzin alırken buluşma noktası olan opette kontagı bi kapattık bi daha acılmadı bu seferde akü boşaldı biz volkan elektrik işiyle ugrasıyor onu aradık sonra aytacta takviye kablosu varmıs geldi calıstırdık motoru ama kontagı kapatınca tekrardan motosikleti çalstırmak zor oluyordu
bizim kurye ahmette akşam koltugunun altına sıkıstırıp yeni bi akü gelmiş hersey tamamdı ancak maddi acıdan biraz eksik vardı evden istedik onlarda gitmeyeli diye vermediler böylece istanbulda kaldık
diğer cocuklar gitmiş konustum görkemle cadırları kurmuslardı aksamda yusuf cosar gitti sanırım neyse bizde baska zaman gideriz artık