[İstanbul - MT]

yok yok yok :silent: abi hic olmazsa tel edin haberimiz olsun bizde oraya gelirdik.:pr: ben anlamam bi kola borclusunuz anlamam:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar bisi önericem..!
Simdi bis bi motoziklet sitesnin üyeleriyis. Klup gibi bisi dimii..?
çesitli faaliyetyerimiz var, yaa nasil anlatacam bilmiyom :p
Kendimisi resmi olarak bi kulup haline getirsek bi lokalimiz falan olsa aksamlari hafta sonlari takilebilcegimiz. Tabi bu konu ile gerekli hukuki prosedürleri bilmiyom arastirdim ama bulamadim bu konu hakkinda bilgi bulan olursa aydinlatsin bizi.istanbul mt nin üye sayisi diger sehirlere göre bi kac kat daha fasla adam basi aylik 2.5lira çiksa kelle basi istanbulun en kiyak yerinde lokal yapiçak bi dükkün rahat rahat kiralaris ve her türlü masrafida giderilir gerçi isin içine para girdimi katilim orani düsüyor..Ama bu kücük meblag sanirim kimseye sorun olmas. hafta sonlari takilip vakit geçirebilcegimiz bi mekanimizin olmasi cok ciks olur.Hem dier sehirlere ve motorize sitelere örnek olurus :wiinkk: Tabi admin arkadaslarimizin de bu konuda görüs düsünce ve yardimlari cok cok önemli..

Evet arkadaslar iSTANBUL MT olarak bi localimiz olsa hos olmasmi :rendeer: ? :cat: ?:bounce: ?

bu planlaniyordu zaten ama sonra kaynadi bildigim kadariyla..modlara sorarsan daha net bilgi alirsin..

praetorian nun da dediği gibi fırat bu site yöneticileri tarafındanda faaliyete gecirilmesi düşünülen bi konuydu bi belirsizlikte kaldı bunu yapabilmek için birinin i mülkü olup gönüllü olarak kulandırması gerek maaliyeti düşürüp klüp olayı gercekleştirilincede katılıma göre oyer yada baska bi yer kiralanır ama katılımın bu kadar az oldugu bi ortam da bu olmaz

serkan sana gelince abi aradık bakırköye gelecektik acmadın telefonu kabahat sende:mrgreen: biri kolamı dedi hemen gelelim kordinatları verin

bu planlaniyordu zaten ama sonra kaynadi bildigim kadariyla..modlara sorarsan daha net bilgi alirsin..

hatirlamiom heralda ozamanlar yoktum :)

ama bu konu üstünde egilmek lasim

:mrgreen: biri kolamı dedi hemen gelelim kordinatları verin

kardes birak bu kola sefdasini deljen mideni :pale:
arkadas pazar günü seminere giderken vapurda sabah sabah ijti bi kutu kolayi içme özgür bu kadar yazik midene:queen:

Son düzenleme:
praetorian nun da dediği gibi fırat bu site yöneticileri tarafındanda faaliyete gecirilmesi düşünülen bi konuydu bi belirsizlikte kaldı bunu yapabilmek için birinin i mülkü olup gönüllü olarak kulandırması gerek maaliyeti düşürüp klüp olayı gercekleştirilincede katılıma göre oyer yada baska bi yer kiralanır ama katılımın bu kadar az oldugu bi ortam da bu olmaz

serkan sana gelince abi aradık bakırköye gelecektik acmadın telefonu kabahat sende:mrgreen: biri kolamı dedi hemen gelelim kordinatları verin

seminer için gelişim sürücü kursuna vapurla geçtik çıktık yukarı oturucaz bi baktımki özgürün elinde kola kardeşim sen ne çabuk aldın o kolayı :cyclopsan hayret ettim ne yaptım bırakmadı

erol abi bu özgür kola manyagi olmus tedavi görmesi lasiiim :queen: :queen: :queen: KBM ye yatirmak lasim özgürü :queen: :queen: :queen: :queen:

way be bi gün işimiz cıktı nete fazla giremedik neler yazılmıs çizilmiş arkadaş

chaglar evet pazar günü için ben motoru emanet aldıgımdan kurs sonrası kalamadım 2. gruba giren arkadaslardanda bi yakupu görmüştük dönemk zorunda kaldık günler torbaya girmediye yaparız bişeyler hatta pazar günü yapmayı düşündüğüm bursa olayını yarın gercekleştiriyim ben belki bursada kolayı bırakır uludağ gazozu içerim:mrgreen:

vefalı bir arkadaşım içki dolu masam olsun ne kış ne de bir yaz isterim mevsim ilkbahar olsun

@alıntı deer_152vefalı bir arkadaşım içki dolu masam olsun ne kış ne de bir yaz isterim mevsim ilkbahar olsun

özgür hayırdır yine estimi nerden acaba:p

abi ne yapalım rüzgar eksik olmasın dedik birde bursa mt den ihtiyar sucuk partisi yapmıs canım cekti zirvede sucuk ekmek kola fena olmaz

katılımcılar

1- deer_152
2- mox2cn

katılımlarınızı bekliyoruz sucuk ekmek yiyip gelicez motosikletle cıkma sansımız olmazsa bi yolunu buluruz artık teleferik calısıyordur umarım

abi ne yapalım rüzgar eksik olmasın dedik birde bursa mt den ihtiyar sucuk partisi yapmıs canım cekti zirvede sucuk ekmek kola fena olmaz

katılımcılar

1- deer_152
2- mox2cn

katılımlarınızı bekliyoruz sucuk ekmek yiyip gelicez motosikletle cıkma sansımız olmazsa bi yolunu buluruz artık teleferik calısıyordur umarım

ne zaman gidiyorsunuz allah allah

katılımcılar

1- deer_152
2- mox2cn

Ne zaman nereye çıkıyorsunuz?
Bu günlerde kaza geçiren bir arkadaşımın başını bekliyorum ama birkaç güne kadar taburcu olmasını bekliyoruz eğer yer ve zama uyarsa bende orada olmak isterim kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var hava değişikliği olur ve aynı zamandada tanışmış oluruz.

Bu arada birkaç motor gurubuyla daha iç içeyim onlarıda bu geziye davet etmeyi dahası onların gezisinede sizleri davet etmeyi düşünüyorum sonuçta istanbullu motora gönül vermiş arkadaşlar olarak birbirimizi tanımış oluruz.

katılımcılar

1- deer_152
2- mox2cn

özgür nire gdiyonuuz ve ne zaman yanina benide eklermisin :queen: :queen: :queen:

aslında bugün sabahtan bursaya gidecektik motoru söle bi bakıma soktum saolsun aytac aksam hemen aradı bende gelirim die işim henüz bitti
aytacında aksam kursa yetişmesi gerekiyormus 19:00 da şimdi yola cıksak aksama yetişemezdik görüyorumki baska gelmek isteyenlerde var

fikir su bugünü iptal edip hafta sonu bursaya gidelim sabahtan yol müsaitse uludaga cıkarız gelmek isteyenler el kaldırsın
bu arada crack gecmiş olsun

ben genede niyetine girmişken bi pınarhisar yapıp geliyim bakalım kar geliyormu hafta sonuna:mrgreen:

arkadaslar bursaya bekleriz, yollar acık tatlı ve keyifli virajlar sizleri bekliyor,
aksam dönüş saatinizi cok geçe bırakmassanız hiçbirsey olmaz, ama yinede dikkatli cıkılması ve inilmesi gerekiyor.
uludağda yiyecek içecek hayli pahalı, bursa içinden yani merkezden paket yaptırıp cıkarsanız, paranızda cebinizde kalır. ayrıca deponuzu doldurup cıkın benzinsiz kalmayın, belki bursa mtden de katılım sağlayabilirsek güzel bir geziye katkımız olur :)

neden olmasın ben su anda kırklareli pınarhisardayım burdan belki canakaleye gecebilirim henüz karar vermedim haftaya bakalım katılım ne olacak

işte beyler bayanlar yeni depom :)
sanırım motorumu yarın tek parça haline getiricem :)

neden olmasın ben su anda kırklareli pınarhisardayım burdan belki canakaleye gecebilirim henüz karar vermedim haftaya bakalım katılım ne olacak

özgür pazar sabah kacta çikariz kesin bişi söle birde bana bi motor kiralayalım tanıdığın vardır senin çok dürtülmeden ayarlayalım pazar gidelim bursaya bursa iskender yiyelim bursalı arkadaslarla uludağa çıkalım falan falan kayak takımıda mı alsak neee :queen: :queen: :queen:

yaaa arkadaslaar aklıma gelmişken 18mart gezisine istanbul mt olarak kimler gidicek ?? ve nasıl gitcez bunu bi konusalım ufak ufak şubat bitti nerdeyse

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar