[İstanbul - MT]

kardes guzel gecmis geziniz, video da basarili ama o yaninizdan gecen yeşil Lada samara ne iş? arkadasiniz degil herhalde... o havada niye o kadar yaklasmis size anlayamadim...

Evet ya ben de vidyoda farkettim.. Adam tam bir trafik canavarı.. İzlerken acaba dedim bizden biri mi? Ama değildi..(Benim araba resimlerde de görldüğü gibi Opel Vectra aman yanlış olmasın:queen: )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar aksam net cafeden atmak zorunda kaldım videoları youtubede bazı sorunlarla karsılastım onay süresi bekliyor herhalde bugün devam edicem videoları atmaya

izmir mt nin cektiği videoalr gibi pek organize degil ama bişeyler yapmaya calıstık

[yt]ii5qzuH2YqQ[/YT]

videoda ki yesil samara bendim arkadaslar
o kirmizi cancanli ufak motor kullanicisi ellerini birakinca tahrik oldum rahatsiz oldum onu rahatsiz etmek istedim
sirsiri motorculari sizi...

resimlerde gördüğünüz ybr nin basına gelenleri ve akcakese yolu üzerinde cektiğimiz bir video daha ekliyecem kısa süre sonra

arkadaslar ben izni ayarladım cuma gunune yatma vaktımde geldı artık
:p sız dusunursenız bişeyler ben gece okurum hadi size iyi sohbetler:cat:

Arkadaşlar bir hafta sonu da -ama yakın bir zamanda- Anadolu Kavağına gidelim.. Muhteşem manzarası var.. Küçük bir sahil köyü gibi sarıyerin tam karşısı Anadolu tarafında Hz. Yüşa Peygamberimizin türbesinin az ilerisinde.. Hem geçerken bir dua ederiz hemde gezmiş oluruz.. Şimdi Avrupa tarafında oturan arkadaşlar diycek yine mi Anadolu napiyim buraları daha iyi biliyorum:mrgreen: Tamam Avrupa tarafında bir gezi yaparız ondan sonra gideriz..:)

aslında iyi fikir çağlar. bu pazar bunu gerçekleştirebiliriz çünkü bi çoğumuz gelişim sürücü kursuna gelecek. kurs çıkışı gidebiliriz :)

aslında iyi fikir çağlar. bu pazar bunu gerçekleştirebiliriz çünkü bi çoğumuz gelişim sürücü kursuna gelecek. kurs çıkışı gidebiliriz :)

'Belki' sizi karşılamaya gelebilirim çıkışta.. Sizinle girmek istediğimi belirttim admine ama herkesin program yapmış olabileceğini o yüzden yer değiştiremeyeceğini söyledi dün. Bende listeden çıktım. Çünkü gezi olursa öğleden sonra olucak ve birde hava güzel olursa kimse kusura bakmasın kapalı mekanda zamanımı harcayacak değilim. Tabiki yararlı bir organizasyon ama sonradan gördüm 15-17 arası olduğunu.. Pazar günümün tam ortası..

Hava iyi olursa ve programım olmazsa sizi karşılamaya gelirim söz:rendeer: Oradan da kaçarız biryerlere..

o halde bu cuma bulusmasını sarıyer tarabya tarafında bi yerde yapalım
evet hafta sonu karsıda olucaz anadolu kavagınada gideriz yanlız sertacı beklememiz gerekebilir onu 2. gruba eklemişler oda hafta sonu bir şeyler yapalım diyordu

transalp oldukça keyifli bir geziydi eglendik

sende benim gibi tamirciden cıkmıyorsun demekki

daha böyle geziler cok olur istanbul mt genelinde illaki birisine denk gelirsin abi

yanlız hep aynı kişiler degilde farklı arkadaslarımızında katılımıyla daha güzel geziler olur bu grup her yere gider sizlerinde katılımını bekliyoruz

saol dostum benimde şilede böylebir anım olmuştu bizim makinalar kuma taş gibi oturmuştu :)

benim ilk gezi olcak olursa cuma gunu izni ayarladım havada guzel olcakmıs cuma sabahı 8 de besıktasta olcam erken bulusursak toplanırız . . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar