ressam kardes burda kimin kim oldugu belli degilki gelirim diyen gelmiyor obur yandan adam taa tekirdagindan geliyor.bu ist mt de dengeler alt ust vallaha sen selam vermediler diye yakiniyosun yaa ben bulusma olsun diye biyerimi yirtiyom.bulusmalara(gelenler icin)sagolsunlar 2 haftada toplam7 kisi geliyor.sen hele bir gel biz seni nasil agirlariz basimizin ustume tac yapariz bi gor derim

sen bir adim at biz bin adima haziriz:cat:ressam kardes burasi herkesin yeni geldigi yeni olusumlarin baslamaya calisildigi bir yer.kimse buraya gelipte hosgeldine cevap beklemezki:silent: sen istanbuldamiydin?CUMARTESI AKSAMI saat 11 den sonra bulusma kesinlesti.sen ben gelicem dedinde beklemedik mi?sen deseydin gelicem diye ben degil 15 den 17 e 15 den 20 ye kadar beklerdim ve ordaki oteki arkadaslarda beklerdi eminim::melek02:
UMMET ABI agac etmedim yazmista agac etmedim demis:sunny: dogru agac degil orman etti 3 kisiyi::silent:
ertech(erkek)deer 152 colabt abi size cok tessekkur ediyorum/e bide bizleri telefonlarinla yanliz birakmayan fear factor a:rendeer:
deer kazana uzuldum ama bu gibi olaylar seni yildiramaz haksizmiyim?::huuuh::
fear yarin bulusalim EGER YAMUR YAGMAZSA bakirkoyde saat 17 30 gibi uyarsa benim cebi ara ama duymaya bilirim duymazsam ben seni ararim::telefon:aaaaa tabi birde gelen arkadaslar varsa gelebilir 2 kisiye ozel bir bulusma olmaz gelecek arkadaslar fear la irtibata gecerse daha iyi olur cunku ben imalatta oldugum icin cebi yazahanede birakiyorum.arada bir yazehaneye gelip cebe bakiyorum
herkese selam:wiinkk: