[İstanbul - MT]

herkese slm.lar arkadaşlar, :queen:
ben mecidiyeköy.den volkan
ben de pek kimseyi tanımıyorum, msn.de birbiriniz ile
hbr.leşiyorsanız bende katılmak isterim.

[email protected]

herkese kazasız sürüşler..:king:

Ben de varım

Arkadaşlar ben de aranıza kartaldan katılıyorum . Kartal maltepe kadıköy bu civarlarda düzenlenecek her aktivite için bir zincir kurup herkes birbirine mesaj atsın ya da forumda bunu duyurursa çok sevinirim . Maltepeden tanıdığım birçok motorcu arkadaşım vardır ayrıca . akşamları maltepe sahilyolu tıklım tıklım motorcularla dolu . Umarım onları da forumda görürüz :cat:

selamlar :)
istanbul/kozyatağı ndan sevgilerle ( :
kozyatağında siyah bir zealsun görürseniz o benimdir ( :

istanbullu arkadaslar çok sessiz kalmışsınız ya bende buraya bakmadan önce buradan 100sayfalık bir muhabbet bekliyordum doğrusu...

Mex

arkadşlar bende yazılarınız takip ediyorum.. Avcılar'dan selamlarrr

İstanbul'da Alışveriş??

Selam,
İstanbul seyahatimde giyim aksesuarı almak için nerelere gideceğim arkadaşlar?Nerede bizim motorcu mağazaları İstanbulda?Toplu oldukları yerler nereler?Teşekkürler:cherry:

Selam,
İstanbul seyahatimde giyim aksesuarı almak için nerelere gideceğim arkadaşlar?Nerede bizim motorcu mağazaları İstanbulda?Toplu oldukları yerler nereler?Teşekkürler:cherry:

Genelde toplu olarak 2 yerde bulabilirsin aradaıklarını
kadıköy fenerbahçe stadının civarlarında
ve sirkecide doğu bankın olduğu sokakta
ancak iki yerdede fiyatlara çok dikkat etmeni önderirim
çok iyi pazarlık yap ve almal istediğin ürünü bir kaç yere sor
en iyi fiyatı verenle pazarlığı başla.

selamlar arkadaşlar yaa ben bişey sorcam.bu daha evvel ataköy.bakırköy.yeşilköy grubu vardı aradım aradım bulamadım:salut: yanlış anlamayın amacım ayrımcılık degil ama bu topic nereye gitti merak ettim.yakında cuma vs cmt buluşma yok mu selamlar ayrıca iyi kandiller dilerim:cat:

arkadaşlar bende acıbadem üsküdar dan yakınımda olan arkadaşlar varsa grup içinde grup oluşturmak için bi tanışalım diyecektim. mt---mt istanbul---mt acıbadem......

ya ağalar niye bizim bu ist bu kadar geberingen nerdeyse bir haftadan beri bakıyorum en son yazan benim.kış a girdecegimiz su günlerde avrupa yakasındada bir buluşma ayarlanmaz mı?hadi action:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar