[İstanbul - MT]

Selamlar istanbul mt. Yarin sabahin ilk saatlerinde arkadasimla beraber 2 motor istanbulda olucaz insallah. Tum gunumuzu orada dolasarak gecirip gece bursaya donmeyi planliyoruz. Sizden ricam istanbulda gormemiz gereken yerleri, motorla gidilebilicek, surulucek yollari soylemeniz :) hepinize iyi aksamlar

istanbula gelin ağva - şile - riva - beykoz - üsküdar şeklinde takılın. Köprüden geçin yada arabalı feribot ile geçin. Şehir içi istiyosanız taksim e gidin ordan beşiktaş - kuruçeşme - bebek - tarabya - sarıyer gidin güzel sahil yoludur takılırsınız. Yeter heralde bi güne bu kadar yol :)

İstanbul anadolu yakasında motosiklet sürebileceğimiz, trafiğe kapalı, bom boş, asfaltı güzel bir alan var mı bildiğiniz?

Söylüyorum hocam pazar günü özellikle imes yada des sanayi sitesinin içi bomboş oluyor hatta bazen eşime araç kullanmada pratik yapsın diye oraya götürüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selâmün aleyküm arkadaşlar.Bügün üye oldum from'a fakat uzun zamandir misafir olarak takip etmekteyim. Çok zamandır da motor hevesim var ve birtane almak istiyordum ve karar verdim almaya. kafamdaki motorlar RX3, TNT250, INAZUMA karar veremedim hatta tnt250 bayide inceledim guzel motor.bu form daki arkadaslarin tecrübe ve tavsiyesi benim icin onemli.birde ehliyet için kurs önerebilirmisiniz.ümraniyede oturuyorm çevredeki arkadaşlarlada tanişmak isterim

Arkadaşlar merhaba.. Ben bursa mt den cengiz.. Mecbur kalmadan buradan yazmadım. Lakin istiklal caddesinde bir musterimizde birkaç günlük işimiz var. Kablo çekmeyi bilen birkaç arkadaşa ihtiyacım var. Ödeme günlük yapilacak. Eli hızla olan arkadaşlar lütfen bana ulassin. Günlük 100 lira yevmiye.. 05536108624

Arkadaşlar Maltepe'den selamlar. 150cc motosikletimle birlikte İstanbul'a taşındık bu yıl. Umarım birlikte sürebileceğimiz arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur burada. Kısa-uzun gezilerde görüşmek dileğiyle :)

herkese selamlar, küçükçekmece - atakent mahallesinden aranızdayım :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hava güzel anadolu yakasinda gezen yokmu değerlendirelim bu guzel havayi ben maltepe.kadikoy.umraniye bu eksenindeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------

Şimdi galeri ilyasta bakim yapılıyor motora

Konu 2006 senesinde açılmış yani tam 10 yıl önce :) herkese selamlar İstanbul/Ataşehir'den aranıza katılıyorum daha önceden de takip ettiğim bir forumdur motor alma aşamasındayım..
Herkese Mutlu Sürüşler :)

Merhaba Herkese,

Ben de uzun süredir takipçisiyim forumun yeni üye oldum. Anadolu yakası Kadıköy, Ümraniye, Bostancı, Maltepe civarlarındayım. Görüşebilmek dileğiyle. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar