[İstanbul - MT]

selam arkadaşlar..bir sorum olacak size..istanbulu hiiç bilmiyorum garip bi navigasyonum var.navking..aldığıma da pişman oldum ya zaten

neyse

rotam şu şekilde..gebzeye gidecez eşimle buradan.önereceğiniz yerler varmıdır ? motor konusunda 5000 km tecrubem var.uzun yol hepsi.

esas sorum şu, dönüşte kardeşim geleck, esenlerden karşılayacaz, otobüse bindirip biz motorla devam edecez.Demem o ki, esenler otogarı civarında motorumu eeen güvenli nereye park edebilriim ? Lütfen bilgi verin.kafama çok takılıyor bu :(

Selamlar.İstanbul'a yeni taşındım.Haliyle yeni taşındığım için ne tanıdığım var ne bildiğim.Bu nedenle sizlere birşey sormak istiyorum.Motoruma bakım yaptırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz usta var mı anadolu yakasında?Maltepe-Küçükyalıda oturuyorum.Motorum Honda magna VF750c.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar.İstanbul'a yeni taşındım.Haliyle yeni taşındığım için ne tanıdığım var ne bildiğim.Bu nedenle sizlere birşey sormak istiyorum.Motoruma bakım yaptırmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz usta var mı anadolu yakasında?Maltepe-Küçükyalıda oturuyorum.Motorum Honda magna VF750c.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Selam, Öncelikle hoş geldiniz. Bende Kartalda ikamet ediyorum. Çevizli de konşukmotor var Honda servisidir. veya Kadıköy evlendirme dairesi karşısında GKN motor var iyi olduğunu duymuştum. Benim motorum 750 shadow gerçi bakımı henüz gelmedi ama önceki motoru pendik topselvide Yeşilyurt motor var ST Kanuni yetkili satıcısı ve servisi Erkan usta var kendisi Honda dan ayrlmadır Bakımlarda sıkıntı yaşamamıştım 216 389 20 10 keyifli sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Selam Arkadaşlar,

Kartal, Pendik, Maltepe ve civarında ikamet eden shadow, darg star veya benzeri motor kullanıcı arkadaşlarla günübirlik geziler yapmak ve fikir alişverişinde bulunmak isterim. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj gönderebilirler. Teşekkürler

salam arkadaşlar benim makineyi konşuk motorun karşısında rem motor var selattin usta toplamıştı çıkalı 8 ay oldu satacaktım okadar güzel toplamışki vaz gectim ciyeri de çok temizmiş fuat arkadaş bazen hafta sonları gezilerimiz oluyor istersen katılabilirsin 0536 986 46 74 saglıcakla kalın :thumleft:

öncelikle hoşgeldin arkadaşım magna çok ii makinadır bende baya bindim 1986 vf750c overdırive şanjumanlı süper magnam vardı 91 beygir tabi baya zaman oldu küçük yalı demişsin bakşimdi e5 den küçükyalı sapağından girince gitsem bulurum şu anda tam hatırlıyamıyorum oralarda bir kulüp vardı motosiklet le ilgili sen orayı bul sana herkonuda yardımcı olacaklardır

merhaba foruma yeni katıldım istanbul avrupa yakasındayım herkese kazasız belasız sürüşler dilerim tekeriniz düz bassın :)

esenyurttan herkeze slm arkadaşlar mümkün olduğunca bende gezilere katılmak isterim :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar