[İstanbul - MT]

İstanbul sessizliğe bürünmüş yine
Yoruldu anlaşılan koca şehir
Kaldıramıyor bu kadar Göçü artık

motosiklet sürmeye yol kalmayacak sonun'da gelmeyin yeter artık ! diye bagırıyor Vatandaş... :p

hayırlı iftarlar,iftardan sonra bogaz turuna devam.:)
bu akşam caddebostan sahil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.. Ben Çatalca Karacaköy'den Erkan.. Bu bulunduğum bölgeye gezi düzenlediğinizde elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım ( Mangal,Kömür, Masa,Sandalye vs) .. maksat sadece yeni arkadaşlar edinmek :)

bpk

Kardeşilerim abilerim hayırlı ramazanlar :) Benim yardıma ihtiyaçım var bir konuda . Kısmetse yarın yeni bir motora bakmaya gideceğim . Maltepe'de okuyorum zaten bakacağım motorda o semtte . Motor tiger 250 kanuni . Biraz karamsarım aslında hani kazık yemekten korkarcasına :) Eğer bu semte gelebilecek ve benimle motora bakabilecek bu konuda bilgili erdemli abilerimiz kardeşlerimiz varsa bu işten anlayan minnettar kalırım :) Yok ben anlamıyorum ama genede geleceğim diyen olursada kapımız açık iki muhabbetin belini kırarız elbet :)

Herkese merhaba onceki gun avrupa yakasindan bir kadkoy yapayim dedim motorla bir saate ancak gecebildim olmaz boyle bir trafik emniyet ler bile doluydu o derece herseye ragmen istanbul bir baska kesfetmeye devam bir gun toplanip gezi yapsak hic fena olmaz dusuncesindeyim

bende 2gün önce avrupa yakasında komple boğazı gezdim rumeli fenerine gittim geri geldim yol ve manzara çok güzeldi ama dönüşte trafik fena idi...

Dün sağdece MOTOTALDA bulabildiğim kasımın vizörünü değiştirmek için öğleden sonra Kadıköye gittim aman ALLAHIM o ne rüzgardı öyle köprüde resmen yatarak gidiyordum fenaydı kısacası

küçükçekmece civarı arkadaslar neredesiniz?
bi buluşalım yahu mesela fuara avcılar tarafından gelenlerle buluşur gideriz nasıl olur?

ben küçükçekmecede oturuyorum ama malesef daha motorumu alamadım. aranıza da yeni katıldım kimseyi tanımıyorum. küçükçekmece avcılar civarında oturan abilerimle tanışmak isterim. 19 yaşındayım sizin için yaş sorun olmaz umarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

aynı kaderi paylaşıyoruz desene onur :)

İstanbul Eyüpten selamlar. Gezi ve hertürlü aktiviteye hazır ve nazırım. Ancak sitede organizasyonlar nereden takip ediliyor bulamadım doğrusu.

Denizli İl Temsilcisi
tüm istanbul mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım .

denizli mt
okay şen

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Biz MT İstanbul Cross Grubu olarak iki haftada bir cross a çıkıyoruz ama ne yapsak İstanbul genelinde büyük bir buluşma mı organize etsek acaba?

ACİL REKLAM FİLMİ İÇİN MOTOR!

merhabalar,
istanbul'da gerçekleşecek bir araç reklam filmi için 4 adet motorsiklete ihtiyacımız vardır..
9-10-11-12 eylül'le çekimler yapılacak, yalnızca gündüz çalışılacaktır..
honda goldwing, bmw r 1200rt veya bmw r 1200lt modellerini kabul ediyoruz..
araçların modelleri aynı olmak zorundadır (4'ü de 2011 model mesela)..
ve de araçların rengi aynı olacaktır.. farklı olduğu takdirde bizim tarafımızdan kaplanacaktır (çekim bitiminde kaplama çıkartılacaktır)..
kullanıcıların müsait olmaması durumunda biz şoför tahsis edeceğiz..

ilgilenenler, elinde dediğim model motor bulunanlar lütfen iletişime geçsinler,

teşekkürler

selmun aleyküm sultan gaziden selamlar
bildiğiniz üzere batum festivali diye bir fiyaskovardı
ve bizlerde bu fiyaskoya gittik ama malesef beklediğimiz gibi bir organizasyonla karsılasamadık ve urkiyenın cesitli yerlerinden gelen kardeslerimiz malesef fistval yarıda kesdik attık zaten yaplan ve yazılan ların yalan oldugubllıydıve malesef uzucu bır sekıld geri gaz acıp dönduk ve ben 1600 km yolu sag salim geldim ama E5 karayolundan 50.yıl istikametine cıkarken oraya yapılan ve ılk defa kullandıgım tünel fazla keskinmiş ve malesef bariyerlere surtmekden kurtulamadım ve yaklasık 20 mt de suruklndım tabiki şans eseri bende hibirsey yok ama motorumun kafa ve alt granalar sağ sol kumanda panelleri aşırı zarar gördu ve bende sevgili arkadaskarımdan yardım ıstıyorum en ucuz sekilde nerden temın ed bilirim diye

motorum Hysoung Gt250 r
parçalar
sağ ve sol kafa granaj
sağve sol alt granaj
dijital gösterge panel cercevesi
sağ ve sol kumanda paneleri
ve 4 adet sinyal
1 takım ayna yardım için saolun simdiden

iyi günler arkadaşlar pazar günü istanbulda olacam motosiklet kiralamak istiyorum kadıköy kozyatağı civarlarında kiralıyabileceğim uygun güvenilir yer varmı? acaba cbf 150 ybr 125 olabilir..

arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar