[İstanbul - MT]

MERABA ARKADAŞLAR BEN GAZİOSMANPAŞA KÜÇÜKKÖYDEN ENGİN TVS APACHEMLE ARTIK ARANIZDAYIM... GEZİLERİNE ETKİNLİKLERİNİZE KATILMAK İSTERİMM .. GÖRÜŞMEK ÜZERE

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

ARKADAŞLAR BENDE STİCKER İSTİYORUM KİMDEN TEDARİK EDEBİLİRİM FUARA KATILDIM AMA O ZAMAN SİTEYE ÜYE DEĞİLDİM HALİYLE STİCKER OLAYINDANDA HBERİM YOKTU

MERABA ARKADAŞLAR BEN GAZİOSMANPAŞA KÜÇÜKKÖYDEN ENGİN TVS APACHEMLE ARTIK ARANIZDAYIM... GEZİLERİNE ETKİNLİKLERİNİZE KATILMAK İSTERİMM .. GÖRÜŞMEK ÜZERE

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

ARKADAŞLAR BENDE STİCKER İSTİYORUM KİMDEN TEDARİK EDEBİLİRİM FUARA KATILDIM AMA O ZAMAN SİTEYE ÜYE DEĞİLDİM HALİYLE STİCKER OLAYINDANDA HBERİM YOKTU

Hoşgeldin aramıza bende 2 sticker var bahçelievler tarafına yolun düşerse verebilirim...

eywallah kardeş.. saolasın yolum düşerse uğrarım yanına..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------

bu arada hawalar iyice ısınsında toplanalım bi yerde bi gezi düzenleyelim

selam arkadaşlar ben siteye bayadır üyeyim fakat yorum yazamıyordum sonunda acıldı.herkeze merhaba artık bende varım:)
hazır yazabiliyorken birde sorum olacak jinlun jl150-5 var bende amma velakin bir iki sıkıntım var bi kafama denk motorcu bulamadım bana önerebileceğiniz işini iyi yapan insaflı bir motorcu varmıdır. Hep geciriyolar sorunlarımıda tam cözemiyolar yardım ve deneyimlerinize muhtacım.

tophanede moto mert var ama 1 yıldan fazla oldu gıtmedım benzıcının arkasında fıyat baya uygun

selam arkadaşlar ben siteye bayadır üyeyim fakat yorum yazamıyordum sonunda acıldı.herkeze merhaba artık bende varım:)
hazır yazabiliyorken birde sorum olacak jinlun jl150-5 var bende amma velakin bir iki sıkıntım var bi kafama denk motorcu bulamadım bana önerebileceğiniz işini iyi yapan insaflı bir motorcu varmıdır. Hep geciriyolar sorunlarımıda tam cözemiyolar yardım ve deneyimlerinize muhtacım.

Hoşgeldiniz :) Benim insaflı bir servisim var ama bu tarafa gel git benzinede zam geldi mubarek aynı fiyatları bulur inşallah düzgün bi servis bulursunuz ama en iyisi kendi tamirini kendi yapmak ben çoğu arızada kendim yapıyorum parçaya para veriyorum sadece :cat:

Hocam Beşiktaş'ta Regal Raptor servisi var Ali Usta. Ama her türlü problemi çözer, sağlamdır tavsiye ederim.

ya bende katılmak istiyorum artık...hayatım bir ayda alt üst olmasaydı almıştım şimdi motorumu.hiç bayan arkadaş yok mu?nasip ya ...hayat her zaman gülmüyor insana:(uzun süredir bi bu sayfaları okumak insanların heycanlarına şahit olmak iyi geldi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

nasıl bir türkçem varsa artık:(kafa gidik kusura bakmayın:(

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İstanbul Cross grubu diye başlık açmıştım orayı görmeyip de burayı takip eden crosscular var mı?

Haftaya bir cross toplanması yapıp dağ bayır gezelim diyoruz.

benim bir sorum var ama. önceden caddebostanda buluşulurdu her akşam, gelen gelmeyen yazardı buraya, buluşulur sonra plan yapılır gıdılırdı bıyere... neoldu o gruplar? bulusma yerı mı değıştı? gruplarmı dagıldı ?

harbiden öyle. biton motorcu var burada istanbuldan halbuki. çıkalım bi turlayalım desen adam yok yanına... oysa fenamı olurdu 3-5 motor cıksak gitsek şileye ağvaya falan...

harbiden öyle. biton motorcu var burada istanbuldan halbuki. çıkalım bi turlayalım desen adam yok yanına... oysa fenamı olurdu 3-5 motor cıksak gitsek şileye ağvaya falan...
He vallaha ya koca istanbul MT bir allahın kulu yok herkez motoruna göre gruplanmış vallaha YBR sayfasında izmitli arkadaşlarla tanıştım sırf gezmek için buradan kalkıp izmite gidiyorum haliyle yorucu oluyor ağvaya hiç gidemedim nasip kısmet olmadı geçenlerde gidecektim izmitliler yan çizdi bu ara olmaz zaten 19 mayısta toplantı var sonrada 3 haziranda alper-tim in düzenleyeceği gezi var eee malum emekliyiz bu ara sıkıntı var gerçi benzin biraz düştü ama işte belki bu hafta sonu bir kaçamak olabilir kısmet adam toplamaya bağlı..

arkadaşlar ben yeni üye oldum tanışma, gruplara katılmak için ne yapmalıyım.. 19 mayısta organizasyona problemim olmazsa katılacağım ama yaz için deniz mangal kamp organizasyonlarına katılmak istiyorum.. yardımınız için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar