[İstanbul - MT]

Herkese selam, Ataşehir'de oturuyorum.
Anadolu yakası Yamaha servisi? kime güvenilir?
Garantide daha

İstanbuuuuul,
hazırlanın havalar ısınıyor,yollar,çay bahçeleri,köy kahveleri,gözlemeciler,köfteciler vs.'ler bizleri bekler,:cherry:

Cumartesi açık güneşli 11/8
pazar açık güneşli 15/11
pazartesi açık güneşli 17/13

slmlar

perşembeden sonra havalar düzeliyormuş arkadaşlar,
sezonu açmak adına cumartesi ufak bi gezi planı yapsak mı ?

Üsküdar...

HavaLara pek güven oLmuyor ama güzeL oLacaksa açıLış yapmak güzeL oLurdu. Yoksa Nisan'da mı yapıLmaLı =)

selamın aleyküm arkadaşlar ben yeni üye oldum küçükçekmece sefaköyde'yim ben bana yakın olanınız varsa beklerim yaz geldi sezon açıldı tam gezme havası ::xrock::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

yarın ben sirkeci tarafına gidecegim yada büyükçekmece tarafına hangisi aklıma yatarsa ama tek te olmuyorki arkaya artçı alsam olmuyor motosiklet güçten düşüyor kasa büyük motor küçük olmuyorki akşam saat 20:00--21:00 gibi forumda olurum yarın için planı olmayan var ise yarın gezi yapabiliriz :rendeer:

arkadaşlar pek bi hareketlilik yok burda.
ben geçen hafta sonu 3 motorla şile ve ağvaya gittim, rakı balık yaptım geldim bu hafta bi yere gidilmez hava kötü ama yakın bi zamanda yine giderim, katılım olurmu sizden ?

Erman Usta , hava güzel olduğu bir hafta abimle beraber katılmak isterim,benim motorum cbf 150 abimde suzuki bandit var , motosikletler yüksek cc ise abime artcı olurum herhalde:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar