[İstanbul - MT]

Herkeze selam

SLM ARKADAŞLAR BEN KIRKLARELİ NDEN HAKAN BUNDAN 8 AY ÖNCE İST.AYDIN MTORDA ÇALIŞAN MEKANİKER USTASI YUSUF ÖZCOŞARDAN 34 UKP 77 PLAKALI KIRMIZI YBR 125 ALDIM FAKAT MALESEF SATIŞINI ALAMADIM RUHSAT SAHİBİNİ BULAMAMIŞ MOTOR SATTIĞIM KİŞİ SATIŞINI İSTİYOR MOTORDA TRAFİKTE ÇIKARAMIYORUZ İŞİMİZ SAKAT YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :pr::pr::pr::pr:

Merhaba arkadaşlar

Sağnak yağmur sonrası, yollar hep köpüklü; yürürken bile insanın her yeri kayıyor; aman dikkat edin.

keyifli; kazasız sürüşler

merhaba arkadaslar.floryada oturuyorum sym gts250 scooter ım var.gücüm yettigince bende gezı ve organızasyonlarınızda yer almak isterim.hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sitede yeniyim, bana düşmez diye düşünüyorum ama, bir hafta sonu toplanmakta tanışmakta kısa mesafede olsa bir tur atmakta fayda olup zevkli olacağını düşünüyorum, avrupada bunlar var hemde çılgıncasına biliyorsunuzdur görmüşünüzdür, mesela amerikada rouge 66 caddesi adeta motorcuların kabesidir..

Motosikleti
Cbr 650F
yaz aylarında gezi olması güzel olur
siz ayarlayın bende kiralayıp geleyim tek tabanca gezmekten iyidir grup halinde dolaşmak :)

merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum takıldığınız bir mekanınız varmı yoksa sadece sanal olarakmı takılıyorsunuz burda gezi filan düzenliyormusunuz aktiviteleriniz varmı bilgilendirirseniz memnun olurum saygılar

arkadaşlar bu pazar yani yarın, günübirlik gezi düzenleyen birileri varmıdır?

krd

Herkese merhaba ben istanbul erenköydeyim. Yeni motorcuyum, forumu uzun zamandır takip ediyorum bir gezi düzenlenirse katılmak isterim. Saygılar.

Selam arkadaşlar.

en azından tanışmak için şehir içi buluşmalar yapabiliriz diye düşünüyorum.

Katılıyorum ! Bende suan İzmir-Çesmedeyim yarın dönecegim. Haftasonu bir bulusma yapabiliriz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar