[İstanbul - MT]

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar kazasız belasız inş:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 ----------

Eskisi kadar takılamıyordum ama bundan sonra olurum buralarda sanırım:rendeer:

dükkan da başka yazıyorsun burda başka çözemedik seni iyimi:queen:

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar kazasız belasız inş:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 ----------

dükkan da başka yazıyorsun burda başka çözemedik seni iyimi:queen:

çift karakterli birisi herhalde bu arkadaş

tanışamadık gerçi emme:p

günaydın istanbul,hayırlı hafta sonları hava yavaş yavaş ısınmaya başlıyor,yarasa timi nerdesiniz yola devam :p

Kolay gelsin abi hayırlı işler, sadece bu pazar değil 7 aydır cumartesi pazar dershane :)

Pazar günü Avcılarda mangal var gel istersen yada beraber gidelim hem tanışmış oluruz.:cat::rendeer:

Keşke boş olsamda gelme şansım olsa abi dediğin gibi taışma şansımız da olur.Aslında gezi haricinde de tanışma fırsatımız olabilir çünkü çok yakın oturuyoruz ve ben sürekli gültepe levent zincirlikuyu şişli mecidiyeköy beşiktaş kağıthane civarındayım.

Keşke boş olsamda gelme şansım olsa abi dediğin gibi taışma şansımız da olur.Aslında gezi haricinde de tanışma fırsatımız olabilir çünkü çok yakın oturuyoruz ve ben sürekli gültepe levent zincirlikuyu şişli mecidiyeköy beşiktaş kağıthane civarındayım.

İyi peki müsait olduğun bir gün alolaşırız olurmu benim numara profilimde yazıyor ordan ister ara istersen çağrı at ben ararım.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar