[İstanbul - MT]

Günaydın, bugün çok sevinçliyim, çok mutluyum, işe gelmek için sabırsızlanıyordum ama geldim bütün hevesim ilk kahve postasını isteyene kadarmış :)

üye olduğunuz, organizasyonlar yaptığınız klüp varsa bilgilendirirseniz sevinirim. (yamaha R6)

msn adresınızı ekledım
bır ıkı sey sorabılır mıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum.
Hiç motosikletim olmadı,
Hiç kullanmadım da ancak bir event firmasının etkinlik yönetmenyim ve motosıklet konusu ile ilgili buyuk fırmalarla ortaklaşa tukıye genelınde bır roadshow etkınlık üzerine çalışıyoruz.doğal oarak konu hakkında bilgi sahıbı olmam gerek.
[email protected] msn adresım ,zamanı olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa cok sevınırım.bir iki soru olucak .
şimdiden çok teşekkürler

msn adresınızı ekledım
bır ıkı sey sorabılır mıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum.
Hiç motosikletim olmadı,
Hiç kullanmadım da ancak bir event firmasının etkinlik yönetmenyim ve motosıklet konusu ile ilgili buyuk fırmalarla ortaklaşa tukıye genelınde bır roadshow etkınlık üzerine çalışıyoruz.doğal oarak konu hakkında bilgi sahıbı olmam gerek.
[email protected] msn adresım ,zamanı olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa cok sevınırım.bir iki soru olucak .
şimdiden çok teşekkürler

Özel değilse burdanda sorabilirsiniz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar