[İstanbul - MT]

Hayırlısı bea abi gün boyunca kimse geçmez birisi gelir butun ayın hasılatını çıkarır.

Abi hayata bardağın boş tarafından bakarsan yaşamaya gerek yok hersey kötü ama benim gibibardağın hep dolu hep olumlu-pozitif yönünden bakarsan ne derdin tasan-sıkıntın olur nede genç yaşta saçın sakalın beyazlar, abi kafana şapkadan başka hiçbirşey takmayacaksın herşey bir şekilde hallolur sen merak etme gel mutluluk oyununu sende oyna!

Abi hayata bardağın boş tarafından bakarsan yaşamaya gerek yok hersey kötü ama benim gibibardağın hep dolu hep olumlu-pozitif yönünden bakarsan ne derdin tasan-sıkıntın olur nede genç yaşta saçın sakalın beyazlar, abi kafana şapkadan başka hiçbirşey takmayacaksın herşey bir şekilde hallolur sen merak etme gel mutluluk oyununu sende oyna!

Kusura bakma 45 yaşından sonra cinsiyet değiştirip polyanna olamam:)

Ne yani abi biz 18 yaşında daha gençliğin baharında mı cinsiyet değiştiriyoruz :)
Yani her an herşey olabilir önemli olan cok kafaya takıp buyultmemek işin özeti :)

Yarın fuara gelicek varmı acaba motor almadan önce onları yakından incelemek çok zevklı olucak :queen:

Benim hudsoından aldıgım tekstil yazlık montu amcamın oğluda beğenebilir eğer beğenirse yarın almaya gidebilir eğer vaktim uyarsa bende giderim onunla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar