[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başımızın Üstünde yeriniz var.Siz gelin gerisini biz hallederiz.:rendeer:

Vay sağ olasın kardeş.....inşallah geleceğiz bakalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------

İyi akşamlar İstanbul Mt

Dur hemen küsme tanışırız konuşuruz yeriz içeriz gezeriz :rendeer:

Şaka şaka ..... Sizin gibi dostlara küsülürmü hiç canım.....Latife idi benimkisi....:cat::rendeer:

korkut kardeş, ugurapay abim, iyi akşamlar mutlu huzurlu ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.:rendeer:

iyi akşamlar istanbul mt dostlar herkese güzel bir hafta diliyorum.:rendeer:

Ankara'dan hepinize selamlar arkadaşlar.İlgilendiğim bir motor ile ilgili size danışmak istedim.

http://www.sahibinden.com/yamaha_dragstar_1997_36_bin_km_orjinal-12WQQaXQQ19111491WQQpXQQdisplayitem

Bu xvs yi gören bilen var mıdır acaba? Telefon ile görüştüm ancak görmeden açıkçası çok sağlıklı olmadı.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Sevgiler,saygılar.

Yok mu acep bu Mert Car denen yere yakın birileri içinizden bu kalabalıkta :).Almak niyetindeyim hani bakıp uygundur şudur budur diyene artık bir yemek ısmarlanır ;)

Yok mu acep bu Mert Car denen yere yakın birileri içinizden bu kalabalıkta :).Almak niyetindeyim hani bakıp uygundur şudur budur diyene artık bir yemek ısmarlanır ;)

Valla arkadaşım bakim dican ama Vallahi anlamam ben sadece biniciyim.
Ben böyle bir makine almaya kalksam bende başkasına gösteririm yüzden kusura bakma.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar