[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,selamlar sevgiler

Günaydın güzel İstanbul, günaydın motor aşıkları, motor aşkı içime öyle işlemişki, şu an iş yerinin camından bakıyorum sarı hyosung gt 250 comet var inip motoru incelememek için kendimi zor tutuyorum.Kızacaklarını bile bile bi şekilde inmeyi düşünüyorum sigara molası fln diye inip bakıcam camdan bakıyorum surekli yoksa :)

slm mt istanbul şimdiden herkezin mübarek kurban bayramını kutlarım.Tüm sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk bir bayram diliyorum.
Lütfen bayramda daha dikkatli olalım malum yoğunluk ve sis.

tüm istanbul mt nin bayramını kutlar sağlık esenlik ve kazasız bir bayram geçirmenizi temenni ederim

tüm istanbul mt dosların mubarek kurban bayramını kutlar. sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayramınız kutlu olsun istanbullularrrrrrrrrrrrrrrrrr:rendeer: vede türkiyemin güzel insanları

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

kurban bayramızı en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk,ve huzur dilerim

:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar