iyi akşamlar İstanbul MT. 
iyi akşamlar istanbul,
korkutum,uğurapayım,akileosum ve tüm sevdiklerim bundan sonra sabahları günaydın hayırlı işler diyemiyeceğim:salut:işyerimden bilgisayarı ve interneti söktülerrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah için herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Günaydınlar hayırlı cumalar mt tükkan ailesinin güzel insanları,Yzaılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Pazar sabahı geziye bekliyoruz.Allaha emanet olun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------
Günaydın-hayırlı cumalar mt tükkan ailesinin güzel insanları
Günaydınlar hayırlı cumalar mt tükkan ailesinin güzel insanları,Yzaılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Pazar sabahı geziye bekliyoruz.Allaha emanet olun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------
Günaydın-hayırlı cumalar mt tükkan ailesinin güzel insanları
iyi akşamlar istanbul mt doslar.:rendeer:
iyi akşamlar uğur abi, ve korkut kardeş. :rendeer:
iyi akşamlar istanbul mt doslar.:rendeer:
iyi akşamlar uğur abi, ve korkut kardeş. :rendeer:
Günaydın abi:rendeer: Akileos Temel yanımda şimdi herkese selamları var.:rendeer:Güzel neşeli bir hafta sonu dileğiyle.
Günaydın Korkut :rendeer:
günaydın şehri istanbul,adanadan kucak dolusu selamlar,
uğurum malesef askeri güvenlikten dolayı yasaklandı çünkü beleş internet cafe gibiydi herkes bir yerlere giriyor sonra ben girmedim diyorlar onun için kökten çözdüler,bu arada kaytardığnı zannetme çelik gürselim haberdar ediyorelimiz uzundur ona göre
selam arkadaşlar![]()
günaydın şehri istanbul,adanadan kucak dolusu selamlar,
uğurum malesef askeri güvenlikten dolayı yasaklandı çünkü beleş internet cafe gibiydi herkes bir yerlere giriyor sonra ben girmedim diyorlar onun için kökten çözdüler,bu arada kaytardığnı zannetme çelik gürselim haberdar ediyorelimiz uzundur ona göre