[İstanbul - MT]

boydan kurtarıyoruz heralde ben 1.80 falan boy mavi göz sarı saç :queen:

tanışma topiği gibi oldu be:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------

bünye meselesi abi :queen:

Desene Kıvaç Tatlıtuğ bana benzer diye:p

herkeze selam arkadaşlar:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------

eyüp dün kartı teslim aldım umarım:rendeer:

aldım abı aldım valla cok guzel bi mont aldım kendıme sonrada kendımı kaybetmısım :))::):):queen::queen::queen::queen:

günaydın istanbullll ahali...

buluşur bunlar buluşur...fazer ıda çıkarttıya gelir seni almaya...

Aslında uygun bi akşam barbaros bulvarının orda köprünün altındaki cafede buluşulabilir.

İsimi Temel abiydi yanlış hatırlamıyorsam?Orada bi akşam buluşulduğunu biliyorum çünkü tesadüfen kız arkadaşımla dolaşıyordum o civarda.Dedim bak benim sürekli takıldığım forumdan arkadaşlar var burda gel bi konuşalım en azından bi mrb diyelim dedim, yok olmaz işte mrb demeyle bitmiyo takılırız 2 saat boşver daha çok buluşma olur gidersin dedi beni caydırdı o yüzden orası içimde hep öyle kaldı bi daha buluşma ayarlamak lazım orda bu sefer tek gelicem :)

İsimi Temel abiydi yanlış hatırlamıyorsam?Orada bi akşam buluşulduğunu biliyorum çünkü tesadüfen kız arkadaşımla dolaşıyordum o civarda.Dedim bak benim sürekli takıldığım forumdan arkadaşlar var burda gel bi konuşalım en azından bi mrb diyelim dedim, yok olmaz işte mrb demeyle bitmiyo takılırız 2 saat boşver daha çok buluşma olur gidersin dedi beni caydırdı o yüzden orası içimde hep öyle kaldı bi daha buluşma ayarlamak lazım orda bu sefer tek gelicem :)

ee ..kardeş orada bizi görmüşsün yanımıza bile gelememişsin..bak şimdi.....

hayırlısı orada biraz zor ama imkansız değil.....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar