[İstanbul - MT]

istanbulllllllllllllll
bu saatte ayakta olanlar iyi gecelerrrrrrr
sabah burada olacaklar sizede günaydınnnnnn :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın istanbul :rendeer:

Günaydın motorseverler, bugün stajdaki ilk günüm yalnız daha işe başlayamadık, sabahtan beri nette dolaşıp duruyorum ama en sonunda yine motosiklet foruma bakıyorum :)

Ama benim gibisini bulamamazlar ben yüksek ilk okul mezunu çok açayip yüksem mühendisim sen ginede benim kariyerimden bir bahset :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------

aaa önce ben

Daha ilk günüm eğer bugün işten çıkarmazlarsa notunuzu alıyorum ikinizi de marka ve iletişm bölümüne aktarıcam :D

Daha ilk günüm eğer bugün işten çıkarmazlarsa notunuzu alıyorum ikinizi de marka ve iletişm bölümüne aktarıcam :D

sen ne iş yapıyosun buarada dejavu? sazanlık yapmış olmıyalım dimi durup dururken :p

hoşgeldin korkut :rendeer: pazar günü şileye geliyomusun diye sordum yanıt alamadım :wiinkk:

Mimarlık okuyorum, bu sene staj var stajımı yapp hayırlısıyla okulu bitirmek tek düşüncem şu an için.

Kimse benimle ilgilenmiyorki herkez kendi işlerine odaklanmış telefon görüşmeleri çizimler tasarımlar mailler öyle uğraşıyolar bende burda sahibinden .com'a bakarak ve motosiklet forumuna bakarak vakit geçiriyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar