[İstanbul - MT]

Kim var kime oy vereceksin .Bundan öncekilerde aynı idi bunlarda aynı gelecek olanlarda aynı...

sandık zamanı bu olayları düşünmek gerek diyorsun da benim eşsiz milletim bi torba kömürü verince beynindeki kontağı kapatıyor..

AMA BENİM BU MİLLETİM BUZDOLABINI ALIYOR SONRA OYUNU DA GOTURUYOR VERECEGI YERE VERIYOR YANI BU KONULAR GUNLUK GELISEN SEYLER DEGIL ZAMNLA OTURACK SEYLER ASIL MEVZU HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN SİYASİ KÜLTÜRE SAHİP OLMAYANLAR SİYASET YAPMASIN ASIL BU SAYEDE SECIME GIDERKEN HALK SADECE GUVEN TAZELEMEK ICIN ORADA YER ALSIN ayrıca kömür dağtmak bugune kadar hep vardı her genel ve yerel secımde aynı yola basvuruldu

AMA BENİM BU MİLLETİM BUZDOLABINI ALIYOR SONRA OYUNU DA GOTURUYOR VERECEGI YERE VERIYOR YANI BU KONULAR GUNLUK GELISEN SEYLER DEGIL ZAMNLA OTURACK SEYLER ASIL MEVZU HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN SİYASİ KÜLTÜRE SAHİP OLMAYANLAR SİYASET YAPMASIN ASIL BU SAYEDE SECIME GIDERKEN HALK SADECE GUVEN TAZELEMEK ICIN ORADA YER ALSIN ayrıca kömür dağtmak bugune kadar hep vardı her genel ve yerel secımde aynı yola basvuruldu

işte bende diyorum ki neden sadece seçim zamanları bu yardım oluyor? neden insanların gözü boyanıyor? bunun hangi parti olduğunun bi önemi yok.. önemli olan neden insanlarımız KANDIRILIYOR?

üzüntüden yazıyoruz abi ömrü yollarda gecen zavallı tırcılar öldü ne günahları vardı dinlenirken can verdiler bütün ölümler kötüdür sonucda da ama insan hayatı bu kadar ucuz olamaz

İyi bir yönetici olsunlar on iki milyonluk bir şehri yönetecek insanlara hizmet verecek kabiliyette ve konumda olsun lar rant için değil hizmet için var olsunlar kurdukları ekibi en iyi şekilde kursunlar hangi partiden olursa olsunlar biz ler için olsunlar beceremiyorlarsada cekip gitsinler istifa edecek ben bu işi beceremedim diyecek kadar da onurlu olsunlar

İyi bir yönetici olsunlar on iki milyonluk bir şehri yönetecek insanlara hizmet verecek kabiliyette ve konumda olsun lar rant için değil hizmet için var olsunlar kurdukları ekibi en iyi şekilde kursunlar hangi partiden olursa olsunlar biz ler için olsunlar beceremiyorlarsada cekip gitsinler istifa edecek ben bu işi beceremedim diyecek kadar da onurlu olsunlar

son sözdür... :rendeer:

abi işte alüminyumcuyu belediye başkanı olursa bu olur bu arada bim in yeni sahibi olan topçu bır ayda onlarca magaza acılısına sagladı hayırlı olsun

abi en kısa zamanda yağmurluk almam lazım.. her yağmurda binişimde sucuk oluyorum.. zaten montda yazlık fileli biliyosun soğuktan geberiyorum

abi en kısa zamanda yağmurluk almam lazım.. her yağmurda binişimde sucuk oluyorum.. zaten montda yazlık fileli biliyosun soğuktan geberiyorum

Aldınmı kaliteli bir şey Al ben geçen fuarda 100 tl verdim aldım Su geçirmez falan dediler .İlk yağmurda donuma kadar ıslanmıştım..:mrgreen:

Yarın sel fekaketine sebep olan yağmurun bir buçuk kat falası yağacakmış
Ben nacizene bir öneride bulunayım derimki tüm İstanbul halkı olark bulutların karşına gecip hep birlikte üfleyelim ki İstanbulun yoneticilerinin onurunu ve İstanbul halkını daha büyük bir felaketten kurtaralım

tam bilmiyorum du bakıyım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------

REVIT :
Alt 65 Lira
Üst 152 Lira

44136Al.jpg

44115Al.jpg

REVIT Tulum Yağmurluk : 163 Lira

44116Al.jpg

PROHELL Takım Yağmurluk : 85 Lira

44130Al.jpg

Fiyatlar http://www.feyizoğlu.com.tr den alınmıştır..

Son düzenleme:
nic in var kışlık montu. hem kendinden korumalıklı. kışlık içlikli ve kendinden balaklavalı. feyirozğlunda 180 liraya falan almıştım ben gayet memnunum. ne su ne hava. lakin sıcakta fırın yapıyor.

Yarın sel fekaketine sebep olan yağmurun bir buçuk kat falası yağacakmış
Ben nacizene bir öneride bulunayım derimki tüm İstanbul halkı olark bulutların karşına gecip hep birlikte üfleyelim ki İstanbulun yoneticilerinin onurunu ve İstanbul halkını daha büyük bir felaketten kurtaralım

onlarda hoça cok abi iyi üflerler:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar