[İstanbul - MT]

bi video var buraya atarsam olmaz kurallara uymaz.. ama çok güzel özetliyor.. facede paylaşırım bakarsınız..

Çıkarır ustam göz de cıkarırlar bu kadar isyan eden halktan oyda cıkarırlar böyle beceriksiz yöneticilerde cıkarırlar
Bu yöneticilerde bir parça bu ve buna benzer olaylarda üzüntü varsa ne olayım
İnsan ölmüş yersiz yursuz kalmış hiç umurlarında değil onlar için ölmüş ölmüştür bu kadar basit Allah rahmet etsin derler gecerler

Malesef Sorumlularda önlemini almadı. İşin gerçeği vatandaşlarda almadı.Metoroloji herkezi uyardı sonuçta.

Onlar yönetici olsaydı önlem alırlardı ama ne yazıkki onlar yönetici değil yönetici gibi gözüken yönetilen insanlar
Nasıl olsa onların adına bir Türkiye vatandaşı karar veriyor o vatandaştan bekledikleri için herhangibir müdahalede bulunma zahmetine kalkışmamışlardır bence.
Vatandaşın burda bir kabahati yok

Son düzenleme:
Topbaş ankarada başbakanla görüşmüş sonra istanbula THY nin tarifeli uçağıyla 03:30 da dönmüş, THY yetkilileride belirtilen tarih ve saatte uçuşlarının olmadığı açıklamasını yapıyor.. söylenecek ne var ki daha?

Vede şunuda söyledi bunun sorumlusu vatandaşlar dedi kendi vicdanını rahatlattı

aslında herkess yazdıklarında haklı sonucda bız ne okyanus ulkesıyız ne de afrıka da bır ulke yız fakat ıstatıstıklerın acıklanmasıyla yorum yazmak ıstedım ve gecen yılın ıcerınde 4 ayda alınan yağışı ne yazıkkı 40 saat ıcerısınde aldık. bu durumun tek cozumu vardı tehlıkelı alanların trafıge ve yaya lara kapatılması gereklı fakat bu da ımkansız bır durum du pekı sımdı ne yapılmalı yaraları sarmak için birlik olunmalı daha sonra olanlar unutulmasın diye sandığa gidilmeli oy atarken bu acılı anlar düşünülmeli bakın bir şey daha yazmak ısterım UK de bır otoban vıyadugu cokuyor ve ulaştırma bakanı istifa ediyor.......... yazacak baska bıse bulamıyor ama BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM

sandık zamanı bu olayları düşünmek gerek diyorsun da benim eşsiz milletim bi torba kömürü verince beynindeki kontağı kapatıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar