[İstanbul - MT]

eywallah denk gelırse tanısmaya gelırım ama su arka lastik işini çozemedım bana biri yardımcı olursa cok sevınırım

ya degstrmem gerekoyor fakat degıstırecek adam gıbı bı tamırcı bulamadım yanı kazıklıyolar be abi

valla su an degıstırmem gerekıyo yanı hazırım para konusunda uygun olanlardan bakacm artık burada aradım cozumu ve sabahdan bellı de bılgl toparlıyom cok sevınırım yardımcı olursan

valla ben hergun musayıdım sana ne zaman uygun olursa takıp ederım senı şimdi den sagolasın

Cep numaram profilde yazıyor .sende araştır fiyat al bende araştırıp bir fiyat alayım .Ha bu arada ne marka bir lastik düşünüyorsun ve hamuru nasıl olsun.:cat:

ok aldım adresıde ekledım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 PM ----------

gt de yenıyım ben pek fazla bıse bılmıyorum yanı o yuzden de yardıma ıhtycım var acıkcası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın istanbul,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

gunaydın ıst mt sureklı elektrk kesıntısı yasanıyor yagmur pendıgı de esir almış durumda

Hayırlı günler arkadaşlar :rendeer:
Bu gün bana yağmur sorun teşkil etmiyor kendime izin verdim işe gitmedim :queen:

İstanbullular baya Olmuş.
Yaz hocam İstanbul evim Ataşehir(Küçükbakkalkoy) Okul maltepe Annanemler Erenköy
Babam Esenler Teyzelerim Çekmeköy Dayılar Üsküdar En yakın arkadaşlarımda samandra Yani Şu motora Kavuştukmu Her yerde Hazır ve Nazırım :)

Hayırlı Sahurlar İstanbul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar