[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olsun genede eglenceli bir gezi olmustur senturk yorulmaya degmiştir ben gelemedeim motorda bazı sorunlar cıktı diye

özgür sagol baktırıcam ama bı 3 gun daha bıole kullanmam lasım inş buyuk bı sorun cıkarmaz bılıosun egce calısıorum onsuz olmaz
bu arada ehliyet sınavı 21 ınde in ş alcaz bu donem ehlıyetı alınca tekırdagı gezdırırsın bıze

tabiki olur öymen ne demek hayırlısıyla al ehliyeti de gezecek cok yer var

sagol deyer_152 ben hep burda olacam tabi fırsat buldukça zatenn yenin yeni kendime gelmeye başladım çanakkale benim bestilimi cıkardı arkadaş lar olmasaydı herhalde ben yalovada 4 gün deliksiz yatardım

dönüş yolu bence çok iyidi sadece mıçımız biraz dondu o kadar:queen: :queen:
çözülmesi bir iki gün sürdü ama olsun:p

olsun genede eglenceli bir gezi olmustur senturk yorulmaya degmiştir ben gelemedeim motorda bazı sorunlar cıktı diye

arkadaşlar bence havalar biraz daha ısınınca kesin tekrar gidelim. en azından ben gidecem. çünkü ordaki yoğunlukltan hiç bir yeri gezemedik. şöle güzel bir organizasyonla çanakkalede kamplı bir gezi yapsak diyom. tadını çıkara çıkara:cat:

bi ara yapalım güzel olur havalarında düzelmesiyle katılımda baya artar sanırım

abi benide aramadı bu kelebek serkan ben yarın öglende gelicem bakırköye arararım senide

abi niyetim var bi gidip bakalım kafamıza yatarsa fuarda ilgilenelim eger bu skyteam scootersa tam bana göre derim

abi bütün ilanlarda scooter diye yazıyor o maksatla merak ettim iyice

Arkadaşlar iş dolayısıyla bayadır giremiyorum,
hoş geldin diyen herkese teşekkür ederim.
Yukarda bi Skyteam muhabbeti geçiyo, ben geçen cumartesi aldım baya güzel bi alet. Eski alanları çoğu memnun ama şehir içi için biraz rahatsız edici. Hem koltuk çok dar hemde rodajdan sonra geçtiği vadedilen titreşim çok fazla. Ama gazı verdinmi kimse tutamıyo :)

tirtil ozgur yagmur yagmur yagacak gibiydi aramadim millet islanmasin diye ama yinede ben bakirkoydeydim.(bu aciklama icindi):p

simdi ozguru aradim bakirkoyde bulusacaz gelmek isteyen arkadaslar benim ceptende ulasabilir yer courosel saat 13.30 cebim:0555 269 89 01 :cherry: daha gec gelmek isteyen olursa gelsin motorlu motorsuz fark etmez motorlar gelenler couroselin BELES otoparkina park edecez guvende olur motorlar gelende olursa

hakinen ben aracla gelicektimki hırsız camı indirmiş aşağıya gelmeye calışacağım gelirsem tlf açıcam

Arkadaşlar iş dolayısıyla bayadır giremiyorum,
hoş geldin diyen herkese teşekkür ederim.
Yukarda bi Skyteam muhabbeti geçiyo, ben geçen cumartesi aldım baya güzel bi alet. Eski alanları çoğu memnun ama şehir içi için biraz rahatsız edici. Hem koltuk çok dar hemde rodajdan sonra geçtiği vadedilen titreşim çok fazla. Ama gazı verdinmi kimse tutamıyo :)

nedim senin motosikletin rengi hoşumuza gitti ve ikinci elin çok uygun olması nedeniyle böyle muhabbet ettik bakalım hayırlısı senin motosiklette aynı nazar boncuğu gibi maşallah

Son düzenleme:
Erol abi evet skyteam dan vazgeçtim prometheus soktu aklıma 0bi çinli almaktansa 2. el temiz bi honda almak hakkaten kafama yattı :D

Bu arada özgür skyteam vitesli bi cross tur süpermoto modeli de var bence tam sana uygun bi tarz ve tipte :D şiddetle sana bi cross tavsiye ederim zaten senin kaleminde cross tur bence ama çinli yerine sağlam bi markaya yönelmek daha sağlıklı gibi

Birde fuar için bi organizasyon ayarlayın en azından bi saat belirleyin de o saate fuar önünde toplaşak :D

Öymen motoruna geçmiş olsun umarım ciddi bi hasar yoktur

hadi kalın sağlıcakla yarın girip bakarım fuar için buluşma saatine :D

eskıcı ne adamsın:)
gezelım gezelım derken bagırıodun
sımdı bıdaa gezelım bakalım oraya dıosun:)
bıde gaz telı al yanına sen bundan sora:D

nedim teşekkürler acıklama için bakalım fuardada inceledikten sonra kararrımı vericem ama vitesli olması beni bozar ben scooter kullanıcısıyım

erol abi gecmiş olsun

adam göbekl felan ama iyi motor yıkıyor ben bile motoru tanıyamadım eline saglık serkan
akşama dogruda aytac volkan ve erolla buluşup bi sahil turu yaptık az da olsa rüzgarımızı ciğerlerimize cektik

fırat bi söz vardır bilirsin japon iyidir ama ah be güzelim para nerde

özgür haklı uzun yolculuğa cıkarken tasıyabileceğimiz her an arıza cıkartabilecek ufak tefek parcaların yedegini bulundurmak iyi olur

abi caruselde buluştuk serkanla motoru bıraktık caruselin otoparkına daha sonra bakırköyde biraz turladık yaya olarak daha sonra serkanların otoparkta motoru yıkadık bu arada aytaclar aradı onlarlada akşam eve dönmeden bi sahil turu yaptık merter mc donalds ta biraz takıldıktan sonra dagıldık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar