[İstanbul - MT]

Arkadaşlar Selamlar,

Gerçekten Üsküdar'lıların bu kadar çok olması sevindirici...
Bende Üsküdar'da oturan birisi olarak geliyorum.
Üsküdar - Fetih Mahallesi

arkadaşlar bu kadar traş cildi bozar haydi bi toplanılacak yer ve zamanı konuşsak diyorumn artıkk...

buradalar bitsiiinnn..:bounce:

Kartal23' Alıntı:
arkadaşlar bu kadar traş cildi bozar haydi bi toplanılacak yer ve zamanı konuşsak diyorumn artıkk...

buradalar bitsiiinnn..:bounce:

cemil bende buradayım:cherry:

ahanda bende varım zaten öle değilmiydik aklıma geldide birden herneyse tazelemiş oluruz

arkadaşlar istanbul'da bi motorsiklet grubu göremiyorum.5-6 kişi varız aramızda bir grup oluşturmaya başlıcaz.belki ara sıra gezilerde size katılabiliriz.lütfen geziler için başka büyük bi köşe ayırın.ilgilenenlere tşk ederim ve donald duck hocama da.. ben olcay.:D:D:D:D:D::D

Sisli den Ugur mevcut, yakin bir zamanda motorumda benimle olacak, selamlar herkese

hayaletmotor' Alıntı:
arkadaşlar istanbul'da bi motorsiklet grubu göremiyorum.5-6 kişi varız aramızda bir grup oluşturmaya başlıcaz.belki ara sıra gezilerde size katılabiliriz.lütfen geziler için başka büyük bi köşe ayırın.ilgilenenlere tşk ederim ve donald duck hocama da.. ben olcay.:D:D:D:D:D::D

Nasıl yani anlamıyorum.. İlk gezi buluşmamız 80-90 motosiklet ile oldu ve nasıl bir dusunce ile istanbulda bir grup yok diyebiliyorsun.. Hahaha diyorum ya.. Bizim burdaki olayımız köy kurar kasaba kurar yahu.. :)

slm herkesee
pazar gunleri full time hafta ici saat 6 dan sonra her turlu aktiviteye acigim

Selam herkese

Hafta içi 08 - 18 arası Maslak
Gerikalan zaman Kçekmece
bulamazsanız bilimum yerlerdeyim

şimdilik Ataköy , 3 ay sonra Tarabya (eş durumundan ) yaya da olsa bende varım , buradayım

arkadaşlar; farklı bi konu ama.kusura bakmayın.elimde kendim için aldığım 2 adet silver tribün moto gp bileti(3 günlük kombine) var 30 nisana kadar satmak istiyorum. en az %10 zararına vericem. biletix fiyatı 50 milyon. tribünün yerinden dev ekranda tüm yarış ile son birkaç viraj ve start -finish düzlüğü net görülebiliyor. enfes bir yer yani.. cep : 05335571592

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar