[İstanbul - MT]

vay cadı N harfini koccaman yazmışsın mersi canım,bu arada BJK toplantısımı yoksa motorize ekip toplantısımı onu anlamadım,neyse sen şu gelmeyenlerin listesini at ben onları Mete kankama havale edim o gereğini yapar

aman işte bikaç bjk li bi araya geldi. biz galatasaraylılar ayıp olmasın diye gövde gösterisi yapmadık gerenk yok :p
liste konusunu merak etme mete ile bir bir yazarız herkescikleri :p

günaydın arkdaşlar güzel bir akşamdı gelen herkeze teşekkürler;

bu topıce ilk yazısım cok heyacanlandım:p:p

alışırsın canım sakin ol :p

Korkut Hııııı yavaş kullan hakkında şikayet var :pale:

Sürüşünü görmedim ama çay ocağındaki gaz vermesi tamam dalıyo dedim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte budur olay akın geceleri bir yerlere onudamı biz söyleyelim,ne mutlu İstanbul Mt ye, biras daha takıldıktan sonra sırada diğer iller var orayıda toparlamak lazım,korkut ve uğurum apayım hatta kuyu cadısım

işte budur olay akın geceleri bir yerlere onudamı biz söyleyelim,ne mutlu İstanbul Mt ye, biras daha takıldıktan sonra sırada diğer iller var orayıda toparlamak lazım,korkut ve uğurum apayım hatta kuyu cadısım

Bak sen haklısın bize gaz vermeseydin olmazdı :)
ne güzel şenledi deyilmi fotolarla :)

Korkut bir ara motora gaz verince yoksa içerimi dalacak diye düşündüm :)
Yok abi kahveci değil orda oturan lavuğun tekinin gözünü far almışta len şelepsiz öbür tarafa bak ozaman .Ya oda değil adam gibi söylese el kol hareketi yapıyor. Ben sadece eline koluna sahip ol aşağı inmeyim dedim.
çok agrasif kullanıyo motoru abi kırmak lazım kafasını bu korkutun :bounce:

Kim kıracakmış..

Yok abi kahveci değil orda oturan lavuğun tekinin gözünü far almışta len şelepsiz öbür tarafa bak ozaman .Ya oda değil adam gibi söylese el kol hareketi yapıyor. Ben sadece eline koluna sahip ol aşağı inmeyim dedim.

Kim kıracakmış..

Korkut sende de kabahat var böyle mekanlarda far yerine el feneri kullansana be kardeşim adamların gözünü alıyon :queen:

slm ben istanbul hadımköydeyim yakın arkadaşlarla tanışmak isterim.tel 0 543 396 16 55...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar