[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ii bakalım abi bende babamdan aldım yol ile ilgili ama biraz eski bilgiler :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
buda akçakoca ya gidilirken izlenecek en iyi kısa güzargah

bu da izlenecak yolun tarifi ile ilgili bir cetvel hangi karayolunda kac km yol alınacağına kadar detay var

Fırat bunu nasıl yapıyorsun ?

eveeeet miilet kafa güzel yollarda güzel
kefkene yol göründü hafta sonu bizlere
yol bulma olayı tamamen iç güdüsel olcak allaha emanet yani ama şiledewn sonra sırayla 4 ilçe die öğrendim hadi hayırlı yolculuklar
eğer gerek görülürse çarşamba günü acarım başlığı

EVET YA KÖSKÖS İSTAN BUL ICIN DE DOLASMAKTAN SIKILDIM GIDELIM BU HAFTA SONU

hondadan aldgım egitim ileilgili verilen sertifikayı sizlerle paylaşmak istedim,ençok hoşuma giden slalom çalışmasıydı

EROL DAYI hayırlı ugurlu olsun gözun aydın umarım bıze anlatırsın ögrendıklerını bızde bıraz bılgılenelım

hayırlı uğurlu olsun abi ( yakışır ) :cat:
herkeze iyi geceler ben yatıyorum :rendeer:

EROL DAYI hayırlı ugurlu olsun gözun aydın umarım bıze anlatırsın ögrendıklerını bızde bıraz bılgılenelım

hayırlı uğurlu olsun abi ( yakışır ) :cat:
herkeze iyi geceler ben yatıyorum :rendeer:

saolun teşekkürler imkanı olan herkese tavsiye ederim ben sene sonuna yakın güvenli sürüş 2 ye katılıcam isterseniz grup oluşturup müracat edebiliriz

necdet abi opet.com adresini bi kurcala bulacaksın :)

erol abi tebrikler..........
ben bırden baslasam bu surus olayına ıyı olur vıteslıye baslangıc ıcın buyuk bı adım olur.....
gezi olayına gelınce havalar duzeldı motosıklet avı basladı bılıosunuz ozellıle kopru cıkısı sıkı kontroldeymıs bence gıdersen vapurla gecelım karsıya sırkecıden

buyur abii
http://www.opet.com.tr/tr/istasyonrota.asp

ben bırden baslasam bu surus olayına ıyı olur vıteslıye baslangıc ıcın buyuk bı adım olur.....
gezi olayına gelınce havalar duzeldı motosıklet avı basladı bılıosunuz ozellıle kopru cıkısı sıkı kontroldeymıs bence gıdersen vapurla gecelım karsıya sırkecıden

vaaay öymen kardeşşim naber yaaf nerelerdesin iş başımı yaptın
bende birazdan yatarım malum yarın iş var :cat: :rendeer:

Son düzenleme:

öymen tam profesyonel yapıyorlar bu işi tavsiye ederim sitesine gir kayıt ol sıra gelmesse bile sıra gelmesse daha sonraki açılacak eğitime öncelikli oluyorsun ama hafta sonu kesinlikle denk gelmiyor şans lazım,ilk yardım konusuna verilen sertifikayıda attım egitin şart bilinçlenmek için

abi bakıcaz artık şans.............
fıratım yat tabi yarın iş var ilk gün hade uza........
bu arada bugun benım yavruda bı garıplık sezdım sonra kalkısta test ettım gercekten kavrama sorunu gıbı bısı var....
kayıs saglam bılıyorum dıslılerde bı sorun varsa pazar gunu yalan olabılırım soyleyeyım........

abi bakıcaz artık şans.............
fıratım yat tabi yarın iş var ilk gün hade uza........
bu arada bugun benım yavruda bı garıplık sezdım sonra kalkısta test ettım gercekten kavrama sorunu gıbı bısı var....
kayıs saglam bılıyorum dıslılerde bı sorun varsa pazar gunu yalan olabılırım soyleyeyım........

Hmmmmss gör bak bakalım artçılık nasıl bişi miş:queen: :queen: :queen:

bu arada şaka bi yana faizle parar veren birilerini yada biyerleri biliyonuzmu yaaf

Son düzenleme:
başkan artçılığı nası gorıım benden artcı olmaz anca resımlere bakarım siz gelınce..........
senın su muhabbete cevabı ozelden vercektımde nese anladın sen onu madem guvenıosun kendıne gıt kredı al aln delı etme adamı ala ala yaaa
erol abı bısı desene suna

selam millet arkadaşlar ben yaz mıştım ama galiba okunmadı şile ve agva yolları gercekten cok temiz bazı keskin vırajlarvar bu dogru özellikle agva yolun da ama o or manın için den gitmek yok mu insanı bitiriyo agvadan sonra ki yolun nasıl oldugunu bilmiyorum

olm bankalar kredi vermiyoki bana kredi kartımın olduğu banka bile vermiyo daha napiim bende birikim olayı olamaz imkansız bu evde para kalmıyo babam saolsun

sinir etme adamı hali durumu bilmeden
gece gece ayarımı bozma :cyclopsan
hadi iii geceler yatıyom ben

Son düzenleme:
:queen:
olm bankalar kredi vermiyoki bana kredi kartımın olduğu banka bile vermiyo daha napiim bende birikim olayı olamaz imkansız bu evde para kalmıyo babam saolsun

iyi geceler sana para bırıktıremıcem dıe gıt al bırınden faızle para ben gorcem senı o zaman alaım ya.......
nese hafta içi gorusuruz ılla orda kufur etcem sana sımdı burdan olmaz kanka

selam millet arkadaşlar ben yaz mıştım ama galiba okunmadı şile ve agva yolları gercekten cok temiz bazı keskin vırajlarvar bu dogru özellikle agva yolun da ama o or manın için den gitmek yok mu insanı bitiriyo agvadan sonra ki yolun nasıl oldugunu bilmiyorum
yarın detayları ögrendimde yazıcam buraya:cat:

fırat nasıl olsa işe başlıyacan maaş bodronla bankaya müracaat et olmadı akbank'atc kimlik bilgini mesaj gönder kredi çıkıyormuş

günaydın istanbul mt :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar