[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

sayi gelcem deyip gelmeyenler tayfasından cıktı o da :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

DSCN4487.jpg

herkezin elinde muz var anladık peki elinde su olan arkadas napıyor fransız kalmış sanki arkadaslara :p

bu karede muzunu benle paylaşan TEMEL abiye teşekkürler.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 AM ----------

güzel gezi olmuş tüh...gidemedik bizde ..çalışıyoduk bi dahaki sefere sana katılırım turgay.....:queen:

:queen::queen::queen:

ahhh ahhhhh:salut:

tebrik ederim çok güzel eğlenmişsiniz... harika bi toplaşma olmuş:p

Cem sabırsızlanmış yaptığı dil hareketinden belli oluyor.:queen:

Temel zaten uçmuş muzu yedikten sonra Görenlerin insanlık adına mt modlarına haber vermeleri rica olunur.:queen:

Burdada Selçuk kareyi tamamlamış.:queen:

Şu duruşa bak beee Uzun boyluları görünce dayanamıyor ne yapsın hemen pozisyona girmiş.:queen:

10 numara organizasyon oldu muhabbette süperdi kahvaltıda süperdi. Kabul edin sağlam yedik :cherry: Düzenleyen, katılan, katılamayan herkese teşekkürler ...

Bunlar kahvaltıdan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler... Güzel birgündü
Bunun gibi daha nicelerini yaşamak dileğiyle...

Hani derler ya 4x4 müydü olmazki o kadar diye ... Ciddi anlamda o kadar...
Olmazdı yani. 4x4 oldu...Teşekkürler tekrar.herkese .

Ellerinize sağlık resimler çok güzel.Güzel bir aktivite olmuş.Katılamadığım için üzüldüm.:pale:

bugun yeni tanıştığım ve daha önceden yanlışlık la tanışmış olduğum...:)queen::queen::cherry:)
çaktırmayın....herkeze teşekkür edrim çok güzel bi gün oldu...

tabi bide bunun bizim için akşamı var ..daha yeni eve geldik.valla yorgunluktan geberiyorum.....bende ki resimleride sonra eklerim

bu arada cem sen hangi filmde oynu yodun ya....ben kaçırmışımda......

kanka aklıma geldikçe gülüyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------

Cem abi dili Almanca ve alt yazısı Türkçe olan filmlerde oynuomuş :p :p :cherry::cherry::queen::queen:

adam ciddi ciddi sordu nerdeyse imza alıcak...

ne diyelim artık herşey mümkün....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 AM ----------

eşim ve metresim aynı karede...

yanınızda çok fazla kalamasamda sizlerle olmak güzeldi. günün geri kalanını fotograflarla idare edicez artık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar