[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

Gerçekten çok güzeldi.Çok eğlendik.İnş. en yakın zamanda yine toplanırız.Bu arada bana yardımcı olanve ilgilenen herkese çok teşekkürler ederim. :):) :rendeer::rendeer::bounce::bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar

Her şey çok güzeldi arkadaşlar ,muhabettinize doyum olmadı valla ,ilk defa aranızda olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim, samimiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim inşallah başka gezilerde de görüşmek üzere hepiniz sağolun kazasız belasız sağlıklı günler dileğiyle :rendeer:

güzel ve doyurucu bir sabahtı... (pardon öğlendi:queen:)

valla eski dostları özlemişim,eksiğimiz vardı ama olsun... önemli olan,gönüllerin bir olması...

bunu saymıyorum ve tekrarını talep ediyorum....

:queen::queen::queen:

karaşahin; bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum.

Bu foto altına binlerce yorum gelecek diye ayrı yüklememi istediler . buyrun:queen:
DSCN4487.jpg

Allah muhafaza kardeşim ben bugün bu şahışları ne gördüm ne de tanırım. Bunlara karakolda nufüs kağıdı bile sormazlar..

Son düzenleme:
osbourne!!!!!

kardeş gözlerim seni aradı ama yoktun,kısmet başka sefere... en azından tanışmış olurduk... benim dükkana gelmedin!!! kahvaltıya hiiiiiç gelmedin!!!! ayıp ama:)

darkeagle!!!!!!

seninle tanıştığım için dahada çok mutlu oldum,motoruna bayıldım... bir gün mutlaka mekanımada bekliyorum,ayrıca bende maltepe'de süreyyaplajı'nda oturuyorum....

görüşmek üzere...

fotoğraflarda çıkmayan arkadaşlar üzülmeyin bendeki fotolarda herkes var:)
birazdan atıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
osbourne!!!!!

kardeş gözlerim seni aradı ama yoktun,kısmet başka sefere... en azından tanışmış olurduk... benim dükkana gelmedin!!! kahvaltıya hiiiiiç gelmedin!!!! ayıp ama:)

darkeagle!!!!!!

seninle tanıştığım için dahada çok mutlu oldum,motoruna bayıldım... bir gün mutlaka mekanımada bekliyorum,ayrıca bende maltepe'de süreyyaplajı'nda oturuyorum....

görüşmek üzere...

yavv osbourne ordaydı ben gördüm??

osbourne!!!!!

darkeagle!!!!!!

görüşmek üzere...

Senin canın sağ olsun ne zaman istersen motosiklet konusunda paylaşıma açığım. Dediklerimi unutma Chopper konusunda

Birtek ben olamadım yaaaa.

Abi önümüz yaz her zman düzenleriz gibime geliyor üzülme :)

güzel ve doyurucu bir sabahtı... (pardon öğlendi:queen:)

valla eski dostları özlemişim,eksiğimiz vardı ama olsun... önemli olan,gönüllerin bir olması...

bunu saymıyorum ve tekrarını talep ediyorum....

:queen::queen::queen:

karaşahin; bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum.

Abim bende çok memnun oldum.Teşekkür ederim tekrardan.Saol :)
fotoğraflarda çıkmayan arkadaşlar üzülmeyin bendeki fotolarda herkes var:)
birazdan atıcam

Saol Osman abi bekliyoruz fotoları.Bana mail atabilirsen sevinirim.:)

yavv osbourne ordaydı ben gördüm??

osbourne yoktuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:cat:

:queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

Senin canın sağ olsun ne zaman istersen motosiklet konusunda paylaşıma açığım. Dediklerimi unutma Chopper konusunda

kulağımda küpe olarak duruyor...:queen::queen::queen:

zaten ilk o modeli düşünmüştüm.... danışacağım şeyler mutlaka olacak gibi...

osbourne yoktuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:cat:

sayi gelcem deyip gelmeyenler tayfasından cıktı o da :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

DSCN4487.jpg

herkezin elinde muz var anladık peki elinde su olan arkadas napıyor fransız kalmış sanki arkadaslara :p

şşş 100 küsür kg. lık osbourne gerçeğini nasıl görmezden gelebilirsiniz aloo :mrgreen: gerçi dünden kalmaydım birazcık muhabbetlere tam dahil olamadım ::cheeeeer :)

o muz fotosunda yer almadık diye hemen dışladınız değilmi? sizin türünüzden değilim diye ayberk efendi :queen::queen::queen:

şşş 100 küsür kg. lık osbourne gerçeğini nasıl görmezden gelebilirsiniz aloo :mrgreen: gerçi dünden kalmaydım birazcık muhabbetlere tam dahil olamadım ::cheeeeer :)

o muz fotosunda yer almadık diye hemen dışladınız değilmi? sizin türünüzden değilim diye ayberk efendi :queen::queen::queen:

heeee şimdi hatırladım kolacı kızlara asılan arkadaşsın sen dimi....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok fena bi yerden hatırladın be Cem :D:queen::queen:

Aç insanın hali bi başka oluyo tabi :) Masa harika görünüyo bu arada ve herkesin keyfi yüzüne yansımış,kim kimdir bilmiyorum ama herkes eğlenmiş.Hele muz faslında :mrgreen: Arada daha romantikler var,birbirine muz ve karpuz yedirenler :queen:

Daim olsun.:wiinkk:

çok fena bi yerden hatırladın be Cem :D:queen::queen:

badi caddebostana gelseydin neden bahsettiğimi çok iyi anlardın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

cocacola zero diyorum herşey mümkün diyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

Aç insanın hali bi başka oluyo tabi :) Masa harika görünüyo bu arada ve herkesin keyfi yüzüne yansımış,kim kimdir bilmiyorum ama herkes eğlenmiş.Hele muz faslında :mrgreen: Arada daha romantikler var,birbirine muz ve karpuz yedirenler :queen:

Daim olsun.:wiinkk:

nasıl yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar