[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları

orada ön planda biride size muz atıyor .. o kareyi tamamlayıcı unsur olmuş :mrgreen:

ayrıca her cocacola zero içişimde gürcel ağabeyi anacağım artık (ismini yanlış hatırlamıyorsam)

Kahvaltı güzeldi. Bütün arkadaşlara teşekkürler..

İnşallah herkes yediklerini hazmedebilmiştir

özel bir toplantıda özel bir açıklama yapılabilir bu konuyla ilgili sanırsam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

o birazdan kaç dk ya tekabül ediyordu :)

özel açıklama yapıcam hiç merak etme...

sayi gelcem deyip gelmeyenler tayfasından cıktı o da :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------

DSCN4487.jpg

herkezin elinde muz var anladık peki elinde su olan arkadas napıyor fransız kalmış sanki arkadaslara :p

paris'den getirdik onu zaten :queen::queen::queen:

arkadaşlar bu buluşmayı düzenliyen olarak izmit yarışlarına giden sıcak yatağından kalkamıyan ve yolu gözüne kestiremeyip bu süper yemeklerden mahrum kalan bütün arkadaşları kın kın kınıyorum :p

bunun tekrarını yaparız diye umud ediyorum fakat sayımız çok az oldu arkadaşlar hepiniz farkına varmışsınızdır yuvacık gibi uzun menzilli bir geziye bile 100 e yakın kişi gelmişdi fakat İST da denizimizin dibimde olann mekana 40 kişi bile olamadık malesef :(
daha kalabalık bir katılımın olması halinde bunu yineleyelim derim ben :)

caddede zero lar ve çiko daha süperdi :p

Son düzenleme:
güzel kahvaltı olmuş uzun süredir tek kaçırdığım kahvaltı resimlere bakınca açıktım güzel eğlenmişsiniz yüreklerinize sağlık :cat:

evet bu güzel havada daha fazla katılım olması gerekirdi.ama şansızlık hem f1 gününe denk gelmesi ve diger festivallerle aynı güne denk gelmesi nedeniyle oldu heralde.bir dahakine daha fazla kişi olacaktır diye düşünüyorum.

muzu bulamamıs karpuzu uzatmış ama :)

aslında,sağ elimde MUZ... sol elimde de KARPUZ vardı...

eee.... biraz farklılığımız olsun diyede sulu sulu,kıpkırmızı KARPUZU hell24'e yedirdim... kendi muzumuda kendim yedim:):queen::queen::queen:

muz yemeye çalışanların hepsi,siyah gözlüklüydü!!! acep neden????

sadece hell KARPUZ yedi!!!!! yada yedirildi!!!! acep neden???

bu resimlerdeki kompozisyon nedir????

ilk çekilirken 3 kişiydik,bir anda 33 kişi olduk... çok yoğun talep vardı!!! acep neden?????

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

evet bu güzel havada daha fazla katılım olması gerekirdi.ama şansızlık hem f1 gününe denk gelmesi ve diger festivallerle aynı güne denk gelmesi nedeniyle oldu heralde.bir dahakine daha fazla kişi olacaktır diye düşünüyorum.

satış yapanları tespit ettik...
cezaları büyük olucak...

uf yaa neler kaçırmışım.
gelemediğim için çok üzgünüm çok eğlenmişsiniz gerçekten çok güzel :))
bidahaki buluşmada söz yanınızdayım :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar