[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı & branç

ben geldim.....

arkadaşlar,ben kahvaltıyı çoook sağlam ederim... E-M-R-E,şafak,skullhunter,alpertim ve diğer eşraf iyi bilir... tek oturuşta 5 kişilik kahvaltı ederim:)

rakip tanımam....

''osbourne''

valla bana geleceğim detipte taaa beylikdüzü'nden gelenler var.... hatta izmir'de zat 150 kullanan Ahmet ERŞEN abimiz,istanbul'a geldiğinde şahsen beni ziyarete gelmişti.... bilmem anlatabildimmi.....:rendeer:

korkut,akileos... o gün masada beraber olalım... ortaya karışık kahvaltı kurarız...

Hacım inan ki işim olduğundan gelemedim..Yani ehliyeti de alamamıştım o anda o yüzdende tırsıyorudum açıkçası ama inan ki işe gitmek zorunda kaldım o gün..tek kusurum sana haber veremedim :pale::pale: Kusura bakma vallahi :pale:

Acısını çıkartırız abicim yaz uzun :rendeer:

Bu arada beni niye eklemediniz listeye yahu :silent:

hadi arkadaşlar yazdırın listeye kendinizi şöyle hep beraber güzel bir gün geçirelim :)

1hasanpinar0537 (kıpraşma kal burda :bounce:)
2.lijoluna
3.akileos
4.taytıs
5.< iLk@yy >
6.RoMeO
7.kadir_3483
8.aSuBaYaH
9.STeReO
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.kuyucadısı
13.H.T.O
14.erdem860
15.oglumve ben
16.ayberk
17.korkut250
18.hanedan12
19.serdar.0405
20.serserii
21.tekteker_ramço
22.romeo
23.osbourne
24.osmanka2000
25.kartallı + 1
26.hell24
27.pilot
28.E-M-R-E
29.B-A-N-U
30.osbourne
31? :cherry:
[/QUOTE]

Ben bilmem beyim bilir ama oda görmeden çıktı sanırım artık gelip görmesini beklicez... :silent:

ßiz gördük.. GeLicek.. listeye yazıldı artık.. yapacak bişi yok.. var mı öle kaçıp kurtulmak, "ben bilmem beyim bilir" diyip sıyrılmak.. daha düne kadar beyinden önce sen biliyordun.. garibim sonradan öreniyodu ? :queen::queen:

hadi arkadaşlar yazdırın listeye kendinizi şöyle hep beraber güzel bir gün geçirelim :)

aynen çikocum motorum gidebilir ben hala burdayım arkandayım anlıcan :)

yanlız hatırlatmak istiyorum bu sadece kahvaltı değil herşey sınırsız çayla geçiştirme yok yani dondurmasından tutunda anında yapılan omletine kadar
kuruyemişinden çeşit çeşit meyva suylarına sayamıcam yoruldum :)
fiyatı buna göre değerlendirin 14:00 e kadar sınırsız açık büfe
çiko coşacah heeeee :p

ßiz gördük.. GeLicek.. listeye yazıldı artık.. yapacak bişi yok.. var mı öle kaçıp kurtulmak, "ben bilmem beyim bilir" diyip sıyrılmak.. daha düne kadar beyinden önce sen biliyordun.. garibim sonradan öreniyodu ? :queen::queen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
zavallı çocuk :salut::salut::salut::salut::salut:
:queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

yanlız hatırlatmak istiyorum bu sadece kahvaltı değil herşey sınırsız çayla geçiştirme yok yani dondurmasından tutunda anında yapılan omletine kadar

desene ozaman cumadan sonra hiç yemek yemeyelim kahvaltıya hazırlık yapalım
:queen::queen::queen::queen:

OoOoOoOoOo sen de hiçbirşey bilmiyorsun canım, yerine göre o bilir yerine göre ben bilirim bu işler detaylı mevzular Kadir hepsini tek tek yazamam ya aaaaaaaa :mrgreen:

biz senin yanında olalım sen fırsat bu fırsat de hemen arkaya geç :wiinkk::wiinkk:misafirde getirsek aynı parayı vericez dimi canım :queen::queen:

biz senin yanında olalım sen fırsat bu fırsat de hemen arkaya geç :wiinkk::wiinkk:misafirde getirsek aynı parayı vericez dimi canım :queen::queen:

turgayda listeye adını yazdırmaya çalısıyo çiko idare et adamı artık::queen::bounce::bounce:
namın yurudu artık senin kimse tutamaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar