Benim motorum yavaş en sona,belki, muhtemelen,yakalarım yol şaşırmazsam.![]()
yavaş mı? 96 Gördüm bi ara ibrede...
Benim motorum yavaş en sona,belki, muhtemelen,yakalarım yol şaşırmazsam.![]()
ßen 10 numaradaydım..! niye bi sıra kaydı? ßen 10 numara olmak istiyorum..!ale: zaten motorum yok..
E-M-R-E bizide yazmışlar canım biz gidiyormuyduk ki.??? :silent:
ßen 10 numaradaydım..! niye bi sıra kaydı? ßen 10 numara olmak istiyorum..!ale: zaten motorum yok..
len zaten sen motor sun ya...:queen::queen::queen:
kahvaltıya gelemem ama bostancı sahilde kalırsanız gelebilirim :cherry:
ben geldim.....
arkadaşlar,ben kahvaltıyı çoook sağlam ederim... E-M-R-E,şafak,skullhunter,alpertim ve diğer eşraf iyi bilir... tek oturuşta 5 kişilik kahvaltı ederim![]()
rakip tanımam....
''osbourne''
valla bana geleceğim detipte taaa beylikdüzü'nden gelenler var.... hatta izmir'de zat 150 kullanan Ahmet ERŞEN abimiz,istanbul'a geldiğinde şahsen beni ziyarete gelmişti.... bilmem anlatabildimmi.....:rendeer:
korkut,akileos... o gün masada beraber olalım... ortaya karışık kahvaltı kurarız...
tamam 10 dasın :bounce:
aaa gelmiycekmisinizzz pardon canım yaa
neyse yazmış bulunduk listeye e listeye hazır yazılmışken gelirsiniz artık![]()
Sen gene mi geldin yaaa!gelion dimi kahvaltıya.. senle şöle baş başa.. bi kahvaltı yaparız... :queen::queen::queen:
Ben bilmem beyim bilir ama oda görmeden çıktı sanırım artık gelip görmesini beklicez... :silent:
hadi arkadaşlar yazdırın listeye kendinizi şöyle hep beraber güzel bir gün geçirelim![]()
eeeeeeeeeeeeeee bensiz tek başınamı yiyecektin yoksa
ßiz gördük.. GeLicek.. listeye yazıldı artık.. yapacak bişi yok.. var mı öle kaçıp kurtulmak, "ben bilmem beyim bilir" diyip sıyrılmak.. daha düne kadar beyinden önce sen biliyordun.. garibim sonradan öreniyodu ? :queen::queen:
aynen çikocum motorum gidebilir ben hala burdayım arkandayım anlıcan
yanlız hatırlatmak istiyorum bu sadece kahvaltı değil herşey sınırsız çayla geçiştirme yok yani dondurmasından tutunda anında yapılan omletine kadar
kuruyemişinden çeşit çeşit meyva suylarına sayamıcam yoruldum
fiyatı buna göre değerlendirin 14:00 e kadar sınırsız açık büfe
çiko coşacah heeeee![]()
ßiz gördük.. GeLicek.. listeye yazıldı artık.. yapacak bişi yok.. var mı öle kaçıp kurtulmak, "ben bilmem beyim bilir" diyip sıyrılmak.. daha düne kadar beyinden önce sen biliyordun.. garibim sonradan öreniyodu ? :queen::queen:
aynen çikocum motorum gidebilir ben hala burdayım arkandayım anlıcan
yanlız hatırlatmak istiyorum bu sadece kahvaltı değil herşey sınırsız çayla geçiştirme yok yani dondurmasından tutunda anında yapılan omletine kadar
kuruyemişinden çeşit çeşit meyva suylarına sayamıcam yoruldum
fiyatı buna göre değerlendirin 14:00 e kadar sınırsız açık büfe
çiko coşacah heeeee![]()
hiç olurmu öle şey.. beraber yeriz.. :queen::queen:
biz senin yanında olalım sen fırsat bu fırsat de hemen arkaya geç :wiinkk::wiinkk:misafirde getirsek aynı parayı vericez dimi canım :queen::queen: