[İstanbul MT] Tugcetugce'den çaylar benden rumeli hisarı daveti / 20.09.2007 Perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman liste;
aye
tugcetugce
discordian
muratdiksöz
criminal
pınarr
dorlion
boy ve eşi( belkim)
achille
lespaul(bekleniosun bayıımmm)
denizcimuzaffer_denizcieylem
melihce
olcan
bülent-arzu
BB
desperadost
kenya

Son düzenleme:
Yunus beraber gidelim mi....Bak ta büyükçekmeceden gelecez ben bir semaver içerim tuğce.....:)

hmmmm:silent:
Perşembe akşamı boşluğu ve denizcieylemin Ramazan Nöbetini ayarlarsak orada olabiliriz:) Boğaz manzaralı bir çay iyi gider, hele beleş olunca semaveri ısmarlarım ben artık önüme:mrgreen:

kızcağız bankadan kredi çeksin bari motosiklet almaya çekmemiş bari bu organizasyona çeksin:mrgreen:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

bbaday, denizcimuzaffer, muratdiksöz, tugcetugce, zafer80, r0CC0, -CRiminAL-, BaLbAzaR, headhunter251

Persembeye kadar saglik sorunlarimi asabilirsem ben de katilacagim arkadaslar, bogazda oturmayali cok oldu :cat:

kızcağız bankadan kredi çeksin bari motosiklet almaya çekmemiş bari bu organizasyona çeksin:mrgreen:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

bbaday, denizcimuzaffer, muratdiksöz, tugcetugce, zafer80, r0CC0, -CRiminAL-, BaLbAzaR, headhunter251

ben çay ısmarlarım sizde motorumu alırsınız:)
bu arada fotoraf makinamızda var:bounce:

Son düzenleme:
ben de gelmek istiyorum. tubişşşşş hadi kalk kalk hazırlan çaya gidiyoruz :flower:

bizim yerimize de için çay çorba nargile margile falan filan işte ne varsa için :thumleft:

Bayan Bıdı Bıdı :queen: ve tabiki davetlilerden gidenlere iyi eğlenceler diliyom. Resimde çekin bol bol....

Super Moderator
Tam gününü bulmuşsunuz ha...
Yazın beni de liste kalabalıklaşsın, ama ya erken gelir 9 olmadan kaçarım, ya 10'dan sonra gelirim.

Yahu haftaya yapın, benim üniversite orada, her dakka oralardayım?

sen naptıııın muratt:)
şimdi bi yanluışl anlama var muratın canı sıkılmış çaya götürcekmiş:mrgreen:
misafirdir derim yinede bişiler ayarlarım:)

yahu kız motosiklet için para biriktiriyordu...az çay için ona göre...batırmayın kızcağızı...:p

o kadar yorgun oluyorum ki yoksa tuğçe ablanın bi acı çayını içerdim...selamlar herkese...

ben size çay sizinde bana tatil sözünüz vardı:bounce:
rumelihisaruı sahilinde hisar kalesinin tam yanı.....

tuğça geçenlerde Kale arkasında kaybolduk ya ...bir hastamız vardı orada...Meydan sokağı bayağı aradık bulamadık meğer kale arkasıymış...:p

Son düzenleme:
yahu kız motosiklet için para biriktiriyordu...az çay için ona göre...batırmayın kızcağızı...:p

o kadar yorgun oluyorum ki yoksa tuğçe ablanın bi acı çayını içerdim...selamlar herkese...

tuğça geçenlerde Kale arkasında kaybolduk ya ...bir hastamız vardı orada...Meydan sokağı bayağı aradık bulamadık meğer kale arkasıymış...:p

hemen bi tel açsaydınız jurtarırdım ben:bounce:

Tam gününü bulmuşsunuz ha...
Yazın beni de liste kalabalıklaşsın, ama ya erken gelir 9 olmadan kaçarım, ya 10'dan sonra gelirim.

aha kim gelio yazdıımmmm:cherry:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar