[İstanbul MT] Tugcetugce'den çaylar benden rumeli hisarı daveti / 20.09.2007 Perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEnce korkmuş caktırmıyor:mrgreen:

Bu arada cumartesi arkamda giderken canlı canlı şarkı söyleyen sendin degilmi Tencere?:)

Abi şarkı söylemden motor kullanılırmı :mrgreen:

Ama o akşam BB ile düet yapıyoduk :queen: Sen hangi şarkıya denk geldin acaba :queen:

aYe senin motora yan cep takılıyosa uyduralım bişeylerde bi akşam sıra gecesi yapalım :queen:

Valla çok güzel olmuş.... Çaydan sonrada bayağı bir takılmışsınız.... Ellerinize ayağınıza sağlık hoşçakalın

Abi şarkı söylemden motor kullanılırmı :mrgreen:

Ama o akşam BB ile düet yapıyoduk :queen: Sen hangi şarkıya denk geldin acaba :queen:

aYe senin motora yan cep takılıyosa uyduralım bişeylerde bi akşam sıra gecesi yapalım :queen:

Tam cafe'nin girişindeydik baktım arkadan güzel bir müsiki iştirak ediyor:):mrgreen: ama düet mi yapıyordunuz onu bilmem ben görmedim-duymadım-söylemedim:p

Aye sende de potansiyel varmış madem bir akşam sizin için bir gece düzenleyelim arkadaşlar AYE TENCERE SIRA GECESİ Başlık güzel tuttum bunu bak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat, resimler icin tesekkurler. :)

Not: Semih'e nasil bakmisiz ikimiz de oyle!

abi bende geriye sinmişim dövecektinizde bne mi çay atmosferinde farketmedim anlamadımki :queen:

yakari seni :queen: adamı hem yolda yakıyon hem fotoda one hal ola r00c00yu ne hale getirmişin :p calloc free :queen: demeye dilim varmıyo kusura bakma mustafa abi malloc :queen::queen: koptum abi ölüyorum ....

Mt veritabanında çok gezinirim...bu buluşmada aynı masadaki 3 değerli insanı elim kazalarda kaybetmiş olduğumuzu farkedince içim cız etti....üçüde aslanlar gibi delikanlılardı...Allah rahmet eylesin...

Aye Murat...Necdet Gül abimiz ve Achılle Kemal abimiz...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar