[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de gelcem fakat bişeyi merak ediyorum. ömür plaza nedir ?? anlamı ne ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam da ne alaka :silent:

hepimizin başı sağolsun:salut: bende gazeteden okudum tüylerim diken diken oldu.ben gelemiyorum,giden arkadaşların bizide temsil edeceklerinden eminim

teşekkür ederim
ben de beşiktaş kongre üyesiyim onur da beşiktaşlıydı

teşekkür ederim
ben de beşiktaş kongre üyesiyim onur da beşiktaşlıydı

yarına çok az kaldı hazırlanıyoruz benmde babam sayılırsınız bekleyin ve üzülmeyin.. GELİYORUZ oNur ve Onurlar için GELİYORUZ tüm motorcular için geliyoruz.. Sesimizi duyurmaya geliyoruz..
Galatasaraylıyım ama yarın beşiktaşlı olucam
Tekrar başınız sağolsun.. Hepimizin başı sağolsun

mgu

Kısmetse katılmayı düşünütorum motoru kışlamıştım fakat problem olmazsa katılıcam.

Allah rahmet eylesin

Ben listede belkiyi işaretledim ama bir problem çıkmazsa mutlaka oradayım. Diğer tarafı işaretleyip gelememek söz veripte tutamamak olur diye öyle yaptım. Hepimizin tekrar başı sağolsun ALLAH ailesine sabırlar versin.

1-2 yıldırdır motor forumlarını takip ederim ama hiç birine üye olmamıştım sadece okumakla yetiniyordum.Bir sürü gezi organizasyonu için toplanıldı sağ sola gidildi fotolarını gördüm,motorların trafikte yaşadığı sorunların üzerine binlerce yazılanı okudum,serzenişleri, uyarıları, bir şeyler yapalım diyenleri gördüm.Arkadaşlar nerde bu insanlar ???? listeye baktım 120 kişi!!!!! biride yeni üye olan ben.Nerde bu insanlar? Bir gün o fırlayan kaskın içindeki kopan baş benim,senin,onun,kafası olabilir!!! kimse buunu anlamıyor galiba? Millet sıkıldığında gidecek yer arıyor ama mitinge gelmiyor? Ya para filan toplanmak istense katılımın az olmasını anlarım ama (malum kriz) sadece motora binip gelmek zormu ya? Biz bağırmazsak kimse bizi duymaz,bakın Tayyip Erdoğan a birazcık sesini yükelti herkes dikkat kesildi.(bu arada Akp li filan değilim sadece örnek) bence duyarlı olmamız için daha 10-15 başın daha asfaltta yuvarlanması lazımmmmmmm.......

Son düzenleme:
Başbakanımızı desteklemek AKP li olmamızı gerektirmiyo..
Sonuçta ''başbakanımız''.. Saygı göstermek lazım
Neyse siyasete çevirmeyelim diğer konularda haklısın hoşgeldin foruma saygılar.. :rendeer:

1-2 yıldırdır motor forumlarını takip ederim ama hiç birine üye olmamıştım sadece okumakla yetiniyordum.Bir sürü gezi organizasyonu için toplanıldı sağ sola gidildi fotolarını gördüm,motorların trafikte yaşadığı sorunların üzerine binlerce yazılanı okudum,serzenişleri, uyarıları, bir şeyler yapalım diyenleri gördüm.Arkadaşlar nerde bu insanlar ???? listeye baktım 120 kişi!!!!! biride yeni üye olan ben.Nerde bu insanlar? Bir gün o fırlayan kaskın içindeki kopan kafa benim,senin,onun,kafası olabilir!!! kimse buunu anlamıyor galiba? Millet sıkıldığında gidecek yer arıyor ama mitinge gelmiyor? Ya para filan toplanmak istense katılımın az olmasını anlarım ama (malum kriz) sadece motora binip gelmek zormu ya? Biz bağırmazsak kimse bizi duymaz,bakın Tayyip Erdoğan a birazcık sesini yükelti herkes dikkat kesildi.(bu arada Akp li filan değilim sadece örnek) bence duyarlı olmamız için daha 10-15 kellenin daha asfaltta yuvarlanması lazımmmmmmm.......

yazarken kelimelere birazdaha dikkat..kardeşimin başından kelle diye bahsetmessen bizi sevindirirsin anlayışlı olup mesajını düzeltmen dileğiyle

İstediğimizi alabilmek için çaba göstermeliyiz... Kalabalığı toplamamız gerekiyor...

Arkadaşlar katılım onayı veren kişilerden lütfen fire vermeyelim...
Belki diyenlerin de gelmek için kendilerini zorlamalarını, hayır diyenlerin de kararlarını bir daha düşünmelerini istiyoruz.
Motosikleti olmayanlar da gelebilirler, ben bir adet yedek kask alacağım yanıma.
Motosiklet kullananlar olarak önceliğimizi lütfen bu organizasyona verelim.
Yağmur da yağsa kar da yağsa lütfen caymayalım...
İstediğimizi alabilmek için çaba göstermeliyiz...
Kalabalığı toplamamız gerekiyor...

havadurumuvz7.jpg

Şansa bak sadece Pazar günü Güneşli rüzgarda diğer günlere göre hafif :)
Bende Yeşil Bisiklet grubuna söyledim İnşallah onlarda gelir..
Ve aramızda mitingle ilgili pankart hazırlayan oldumu yada MT grubunun bi tabelası vb.. ??

bize yazmak zorunda kaldığına göre kıskanıyosun demekki :)
Bırakta o kadar büyük olalım.. :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar