Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de gelcem fakat bişeyi merak ediyorum. ömür plaza nedir ?? anlamı ne ?
ben de gelcem fakat bişeyi merak ediyorum. ömür plaza nedir ?? anlamı ne ?
tamam da ne alaka :silent:
Alaka dediin orada toplanılcak herkez oraya gelecek oradanda zeytinburnuna geçilcek
teşekkür ederim
ben de beşiktaş kongre üyesiyim onur da beşiktaşlıydı
teşekkür ederim
ben de beşiktaş kongre üyesiyim onur da beşiktaşlıydı
1-2 yıldırdır motor forumlarını takip ederim ama hiç birine üye olmamıştım sadece okumakla yetiniyordum.Bir sürü gezi organizasyonu için toplanıldı sağ sola gidildi fotolarını gördüm,motorların trafikte yaşadığı sorunların üzerine binlerce yazılanı okudum,serzenişleri, uyarıları, bir şeyler yapalım diyenleri gördüm.Arkadaşlar nerde bu insanlar ???? listeye baktım 120 kişi!!!!! biride yeni üye olan ben.Nerde bu insanlar? Bir gün o fırlayan kaskın içindeki kopan kafa benim,senin,onun,kafası olabilir!!! kimse buunu anlamıyor galiba? Millet sıkıldığında gidecek yer arıyor ama mitinge gelmiyor? Ya para filan toplanmak istense katılımın az olmasını anlarım ama (malum kriz) sadece motora binip gelmek zormu ya? Biz bağırmazsak kimse bizi duymaz,bakın Tayyip Erdoğan a birazcık sesini yükelti herkes dikkat kesildi.(bu arada Akp li filan değilim sadece örnek) bence duyarlı olmamız için daha 10-15 kellenin daha asfaltta yuvarlanması lazımmmmmmm.......