[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) Hamamda Komple Değiştirmezler inŞ. :D

ben henüz belli değil demiştim ama. Dün fikrimi değiştirdim börekler çörekler sarmalar hamam karnaval gibi olcak abi kesin gelcem inşallah. Bide hamama hiltilerle gidelim gibi bi olay var. Duvarı delip bayanlar kısmına geççez. Ben hiltiyi kapıp gelcem şef :D

ben henüz belli değil demiştim ama. Dün fikrimi değiştirdim börekler çörekler sarmalar hamam karnaval gibi olcak abi kesin gelcem inşallah. Bide hamama hiltilerle gidelim gibi bi olay var. Duvarı delip bayanlar kısmına geççez. Ben hiltiyi kapıp gelcem şef :D

sen bi ara gelde senin le konuşalım yoksa karakolda geçiririz heralde o günü :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

korksak motora binmezdik :queen:
hem korkmaktan değiş işten dolayı gelemiyecektim ama artık öyle bir sorunda kalmadı işsiz kalınca :salut:

Aha Bi işsiz daha Çıktı Piyasaya Motorcu Diilmi Hepiniz serserisiniz Lafını Hepiniz işsizsiniz Olarak Değiştiriyorum Bugün İtiBarı ile :)

hayırdır RECOKARAP hiltiler filan ? :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar