gürkan abi sen kızları koruyorsunda hamamda seni kim koruyacak merak ediyorum
ben yanına bile yaklaşmam ne hali varsa görsün :wiinkk:
ben yanına bile yaklaşmam ne hali varsa görsün :wiinkk:
vazolar çiçeksiz olmaz:rendeer:
ne vazosu ne çiçegi kaktüs vazoda olurmu:cherry:
yine ben
Gürkan abimm benim :rendeer: değerimizi bi sen biliyosun :cherry:
boşuna hediye kazanmadın :wiinkk::rendeer::queen::rendeer::rendeer::rendeer:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Saol Cem abi çok incesin![]()
angel's home otelde tüm fikirlerimi değiştirdiler
geliyorum ulen![]()
Hamamda Komple Değiştirmezler inŞ.
![]()
ben henüz belli değil demiştim ama. Dün fikrimi değiştirdim börekler çörekler sarmalar hamam karnaval gibi olcak abi kesin gelcem inşallah. Bide hamama hiltilerle gidelim gibi bi olay var. Duvarı delip bayanlar kısmına geççez. Ben hiltiyi kapıp gelcem şef![]()
korkunun ecele faydası yok herşeyin bi ilk ki var ilkayyyyy:queen::wiinkk::rendeer:
korksak motora binmezdik :queen:
hem korkmaktan değiş işten dolayı gelemiyecektim ama artık öyle bir sorunda kalmadı işsiz kalınca :salut:
bu devirde herşey normal kardeşim bi kese olursun bu arada iyi olur :bounce::wiinkk:
korksak motora binmezdik :queen:
hem korkmaktan değiş işten dolayı gelemiyecektim ama artık öyle bir sorunda kalmadı işsiz kalınca :salut:
ben henüz belli değil demiştim ama. Dün fikrimi değiştirdim börekler çörekler sarmalar hamam karnaval gibi olcak abi kesin gelcem inşallah. Bide hamama hiltilerle gidelim gibi bi olay var. Duvarı delip bayanlar kısmına geççez. Ben hiltiyi kapıp gelcem şef![]()
Aha Bi işsiz daha Çıktı Piyasaya Motorcu Diilmi Hepiniz serserisiniz Lafını Hepiniz işsizsiniz Olarak Değiştiriyorum Bugün İtiBarı ile![]()
hayırdır RECOKARAP hiltiler filan ? :cherry: