- Konu Yazar
- #1,321
HOŞBULDUMMMbaktım seviye düşüyoo hemen geliyimde topiiiiigiii kapatmasınlar dedim
![]()
:rendeer::rendeer::rendeer:
HOŞBULDUMMMbaktım seviye düşüyoo hemen geliyimde topiiiiigiii kapatmasınlar dedim
![]()
hahaha evet yaa sitenin yöneticilerinden yetkimi istesem napsamuyarı yapmadığım halde susuyolar. Gelişim yetti herkese
![]()
ya herşeyi anladım da
bu imzanın ne anlama geldiğini anlamadım i.v.i.b.ibölemiydi :queen:
ya herşeyi anladım da
bu imzanın ne anlama geldiğini anlamadım i.v.i.b.ibölemiydi :queen:
tamam tamam sölüyorum.
İsmini Vermek İstemeyen Bir İzleyici:queen:
nasıl kolaymış dimi![]()
sen bunun içinmi banlanıcan yani dur ben söylüyeyim bari :queen:
not ..pazar günü seni beşiktaştanmı alalım:rendeer:
Yok be abicim bunun için banlanırmıyımKalkıpta bii bunun topigini açmamıştınız onuda yaptınız die banlarlardı
))
Bana beşiktaş çok uygun ama yolunuz ordan gecmiycekse m. koyde olur![]()
karar senin her ikiside yolumuzda kardeşim :rendeer::rendeer:
oki ozaman beşiktaş olsun abijimm... :rendeer:
:cat::cat::cat::cat:![]()
sen yanlış topiktesin.. motor hakkında bişeyler arıyosan çok başlık var, ama sanırım sen bu başlığı tercih ettin, şikayet etme o zaman
evet haklısın gürkanmotorcuyuz diye yıkanmıcazmı arkadaş seninde keseye ihtiyacın vardır mutlaka gel tanışmış oluruz :rendeer::rendeer:
bu sayemizde mesaj sayında art tı bu arada![]()
tamam ozaman onlar işini yapar rahat ol sensizler sonucta dostluklar kurmuşsunuz ama siteyi bu bağlamda işgal etmenin anlamı yok.konu dışında olabilir bunlar
neyse ben yönetici falan değilim.onların takdiri
afiyet olsun çaylarınız şimdiden.tamam saat 8 .15 gibi beşiktaş sıtarbask kahve önü :rendeer::rendeer:
neler oluyo burdaa kim nereye gidiyo![]()
bişi olduğu yok cadı ne olacak?![]()
sen geliyomusun pazar günü? :bounce:
cadı biz bilmem ama bu akşam beşiktaş ta kahve içmeye ğidecez dilaver ayfer ben cem sen evde yat canım hastasın sen :queen::queen:
şaka yapıyosunuz dimi? bensiz gitmezsiniz :cyclopsan bogazınızdan geçmez bensiz dimiii :silent:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
şaka yapıyosunuz dimi? bensiz gitmezsiniz :cyclopsan bogazınızdan geçmez bensiz dimiii :silent: