[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

Not: Shrieker , imzan insanlarda önyargı oluşturuyor...

Özelden de sorabilirdin, ama olsun, madem sordun niye orada o firmaların isimleri yazıyor anlatayım.

Bahsi geçen firmaların herbiriyle ilgili müşteri haklarını hiçe sayan ve müşteriyi adam yerine koymadıkları en az bir olay okudum, hepsi de burada, motosiklet.net'te yazılı.

Doksandokuz kişiye çok iyi muamele yapıp bir kişiye saygısızlık etmeye hakları yok.

Eğer insanlar bahsi geçen yerlerden ürün veya hizmet almaya karar verirlerse neyle karşılaşabileceklerini bilsinler,hazırlıklı olsunlar.

Peki bana mı düştü? Uyarı yapmak sadece benim değil, herkesin görevi.Herkes sus-pus oturmak yerine birşeyler yapsaydı ülkemiz çok daha iyi yerlerde olurdu.

Çanta hakkında:
Kızıltoprak mototal'e geleceksen gün/saat söyle bana ben de geleyim, böylece boşuna rahatsızlık vermiş olmam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hafta sonu ali deniz ve yakup cantalarını gelişim sürücü kursuna getirecem haberleri olsun ben birinci gruptayım

bende aldım cantamı... gercekten iyi hazırlamıslar... acil durumlarda bizi ararlar arkadaslar bunlar hazirda beklemek gerekli..:)

Özelden de sorabilirdin, ama olsun, madem sordun niye orada o firmaların isimleri yazıyor anlatayım.

Bahsi geçen firmaların herbiriyle ilgili müşteri haklarını hiçe sayan ve müşteriyi adam yerine koymadıkları en az bir olay okudum, hepsi de burada, motosiklet.net'te yazılı.

Doksandokuz kişiye çok iyi muamele yapıp bir kişiye saygısızlık etmeye hakları yok.

Eğer insanlar bahsi geçen yerlerden ürün veya hizmet almaya karar verirlerse neyle karşılaşabileceklerini bilsinler,hazırlıklı olsunlar.

Peki bana mı düştü? Uyarı yapmak sadece benim değil, herkesin görevi.Herkes sus-pus oturmak yerine birşeyler yapsaydı ülkemiz çok daha iyi yerlerde olurdu.

Çanta hakkında:
Kızıltoprak mototal'e geleceksen gün/saat söyle bana ben de geleyim, böylece boşuna rahatsızlık vermiş olmam.

Yok rahatsızlık ne demek... Ben de gelebilirim istediğin yere yeterki bir zaman söyle...

Bu arada okudum diyorsun şikayetleri de , bir kişinin şikayeti o firmayı kötü yapmaz.... Şayet ben Mototal'a gidiyorum ve oradaki muamele ve sıcak kanlılık , dürüstlük mükemmel denilecek kadar güzel... Oranın sahibini ve çalışanları da tek tek tanıyorum. Hepsi gerçekten çok dürüst ve iyi insanlardır... Dediğim gibi 1-2 kişinin memnuniyetsizliği orayı kötü yapmaz... Çünkü oraya binlerce kişi gidiyor. Arada hata yapılabilir. Fakat dediğim gibi senin imza'ndaki o yazı , oraya gitmemiş birçok kişi için önyargı oluşturuyor... Mototal ile herhangi bir ortaklığım veya akrabalığım yok , fakat haksız yere kötülenmesine karşıyım.

GörkeM'e sevgilerimi sunuyorum hiçbir masraftan ve tehlikeden çekinmeyip:queen: bana ilkyardım çantamı ulaştırdığı için:queen: ama bu çanta bir hayli büyükmüş yaww:bounce: umarım kullanmak nasip olmaz:wiinkk:

Ben sırt çantama koydum bile...
Motora onsuz hiç binmiyorum da...Pembe pembe motor çantam o benim :))

Arkadaşlar hanginizin çantasında ya da sele altında arı sokmasına karşı allerji merhemi var???
Aklıma geldi sadece...İlk yardım için değil..
Motor tepesinde arı sokarsa,diye kendiniz için...
Bu arada Özgür!!!
Kursa pazar günü bil bakalım ne getiricem bu sefer unutmadan :p
2. gruptaki ilk yardımcı arkadaşlar Şayet biraz erken gelirlerse onlara da veririm kurabiye.
Zira ben saat 2'de çıkıyorum dersten siz se 3'te giriyorsunuz.
Olmazsa ilk gruptakiler hepsini yerler valla karışmam :)

Ben sırt çantama koydum bile...
Motora onsuz hiç binmiyorum da...Pembe pembe motor çantam o benim :))

Arkadaşlar hanginizin çantasında ya da sele altında arı sokmasına karşı allerji merhemi var???
Aklıma geldi sadece...İlk yardım için değil..
Motor tepesinde arı sokarsa,diye kendiniz için...
Bu arada Özgür!!!
Kursa pazar günü bil bakalım ne getiricem bu sefer unutmadan :p
2. gruptaki ilk yardımcı arkadaşlar Şayet biraz erken gelirlerse onlara da veririm kurabiye.
Zira ben saat 2'de çıkıyorum dersten siz se 3'te giriyorsunuz.
Olmazsa ilk gruptakiler hepsini yerler valla karışmam :)

merdane oklalava geliçekse ben almıyayım:queen: ::stretche

anadolu yakası

1- öztürk_sertac
2- fragrance_chaplin
3- dogma

taksim bölgesi

4- görkem
5- cc delisi
6- bigking
7- shiriker

bakırköy bölgesi

8- mox2cn
9- eroldayı
10- teksavasci
11- morrigan
12- müslümbaba

g.o.paşa bölgesi

13- deer_152
14- teflon
15- cemil
16- karamurat

ali deniz kursta görüşürüz lafı bile olmaz

seval umarım kullanmak nasip olmaz ama genede yanımızda bulunması güzel bence

arı sokması için kremde iyi fikir aslında yaz geldiğinde mutlaka bulundurmak gerek bu arada umarım kurabiyeler yumusak olur malum gecen sefer sert kurabiyeleri tek ben yedim

erol abi bence kurabiyeleri yedikten sonra kaskları cıkaralım burcunun sagı solu belli olmaz beyenmeyen olur diye yanında merdanede getirebilir

Merdaneyi taşıyamam valla...
Yırttınız...
Aksine size sevgi dolu kurabiyeler ikram edicem.:rendeer:
Şekil 1a...:bounce:
İlk yardımcı mt üyelerine özel!
sevgililergnkurabiyelerxd1.jpg

sevgililergnkurabiyelertj9.jpg

kurabiyeler güzeldi teşekkürler internet sayfanıda ziyaret ettim oldukça basarılı

Özgür sanırım 1 tane çantayı sana vereceğim ben...
Yarın da Osman abiyi arayıp ona ulaştırmaya çalışacağım...
Biri de benim :)

Ne güzel görünüyor o kurabiyeler öyle... Ben de isterim :)

Son düzenleme:
tmm görkem osman abiye ulastırdıktan sonra haber verirsin gene bi ara müsait oldugundada diğer cantayı alırım senden

kurabiyeler güzeldi kaçırdın wallah burcuyu ikna etmen lazım tekrardan yapması için

kurstan sonra ilk yardım çantalarını aldık katılım belgeleri verilicekti onları nezaman alıcaz acep

erol abi onuda bi arar sorarım biliyorsun gezmekten fırsat kalmadı canta olayı bi bitsin elimizde kalanları iade edip sertifika olayınıda sorararım

pazartesi günü eyer bursadan tek parca dönersek tabiki bakarım abi ne demek

özgür şu katılım belgelerini hallet hadi kardeşim bu işi anca sen halledersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar