[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suana kadar hiç bakamadım bakalım hakkımızda hayırlısı

ilk yardıma katılan grupta en yüksek katılım mt'de kursa ve konulara baya bi meraklıymışız sorulan sorular ile alakalı bu konuda eğitmenlerimizi bayağı bi terlettik bakalım bu hafta yazılı var yüzümüzün akıyla çıkarız

bende ilk kez baktım notlara korkulacak bir şey yokmus görkemin de dediği gibi

korkmayız
@alıntı; deer_152 gelsin hayat bildiği gibi işimiz bu yaşamak bu:cherry: :cat:

gayet acıklayıcı olmus abi

ARKADAŞLAR 3 GÜN KURSA KATILMAYAN KİMSE SINAVA GİRİP SERTİFİKA ALAMAZ!
Boşuna mı imza attık yoklama kağıdına...Bu hafta ilk 2 hafta gelmeyenler boşuna gelmesinler bence...
Tabi "sertifika önemli değil ben geri kalan bilgileri de öğreneyim" diyorlarsa gelsinler...Bize zararları yok...
Çalışın bakeeeem :p

Hasta ölmüş babanız da başında dua ediyor sanırım :queen:
:queen: koptuuuuuum...
Hayır Görkemcim millet hocaya 15 tane soru sorunca babam orda öleeee kala kalmıştı boş boş.

sabırlı adam aytek abi

ARKADAŞLAR 3 GÜN KURSA KATILMAYAN KİMSE SINAVA GİRİP SERTİFİKA ALAMAZ!
Boşuna mı imza attık yoklama kağıdına...Bu hafta ilk 2 hafta gelmeyenler boşuna gelmesinler bence...
Tabi "sertifika önemli değil ben geri kalan bilgileri de öğreneyim" diyorlarsa gelsinler...Bize zararları yok...
Çalışın bakeeeem :p

:queen: koptuuuuuum...
Hayır Görkemcim millet hocaya 15 tane soru sorunca babam orda öleeee kala kalmıştı boş boş.

:queen: :cherry: :queen: evet bi ara ikazda etmiştin:queen:

Ben bugün gittim kursa Muhteşem ( bey abi hangisini desem acaba:silent: ) neyse işte beni o an 2. derslerini alan bir sınıfa soktu kendi girdi derse bende kalp masajı ve suni solunum dersimi tamamladım:cat:
Yarında omurilik yaralısını taşımayı öğreneceğim tam takır sizlerin karşısına çıkacağım:p
Aa bu arada herkes kitapçıklarını kontrol etçekmiş , sayfa numaraları yazan yerde tik yoksa o kitapçık eskiymiş ona göre:)

Son bir şey..
Muhteşem abi ilginiz için çok teşekkür etti okumuş bütün yazılanları :mrgreen:

iyi yapmıssın çiçek
bendekilerde işaret var hatta bazı sayfalardan 2 tane var

Yarın yine 9:15 Akm mi?
Hoş artık öğrendim yolu :cherry:
Vay bee yarın hava mükemmel ötesi... Motoruyla gelmeyeni döverim :p

Minimum
Temperature 9°C / 48°F
Maximum
Temperature 14°C / 57°F

Bencede döv:queen:
Bakırköyden motorla gidecek olanlarla boynerin orda buluşalııııııımmmmmm

Müslüm abi gelir umarım..Biz babamla 8.45 Kadıköy-Beşiktaş vapuruna binip gelicez geçen haftaki gibi.5-10 dak.gecikirsek bekleyin lütfen..yarın sınavdan önce son eğitim var.bir de ilk yardım çantalarımızı verecek ve içindekileri tanıtacaklar...sınav yine sadece yazılı mı olacak acaba?bence uygulama olsa daha iyi olurdu.kağıt üzerinde herkes bişiler bilir ama iş uygulamaya geldimi yanlış yapabilir...benim fikrim bu..ben korkuyorum,öğretilenleri yapabilir miyim emin değilim :(

Müslüm abi gelir umarım..Biz babamla 8.45 Kadıköy-Beşiktaş vapuruna binip gelicez geçen haftaki gibi.5-10 dak.gecikirsek bekleyin lütfen..yarın sınavdan önce son eğitim var.bir de ilk yardım çantalarımızı verecek ve içindekileri tanıtacaklar...sınav yine sadece yazılı mı olacak acaba?bence uygulama olsa daha iyi olurdu.kağıt üzerinde herkes bişiler bilir ama iş uygulamaya geldimi yanlış yapabilir...benim fikrim bu..ben korkuyorum,öğretilenleri yapabilir miyim emin değilim :(

sorun değil nasıl olsa görkem var yere atarsın:queen:eger uygulamalı olursa

sınav 20 soruymuş arkadaşlar şıklı hemde:)
Hoca biizm gruptan 80in aşağında alan çıkmaz dedi :p
moral vereyim azcıkın:queen:

Görkem kaşınma yarın(bugün) seni bir teperim görürsün gününü...zaten 1 deri 1 kemik bişeysin.
Neyse büyük konuşmayayım ama bizim grup çok ilgili olduğu için bence de 80'den aşağı alan olmaz.yani hepimiz geçeriz...yeterki kafa karıştıran hileli sorular falan olmasın...
Artık yatayım bari de sınada uyumayayım :)
Bu arada notları bugün ilk kez okudum 2 defa :p

45 alsam yeter

emeği geçen herkese teşekkürler resimleri yorumsuz olarak ekliyorum iyi bir eğitim iyi bir dostluk oldu:cat:

erol abi resimler için teşekkürler dediğin gibi güzel bi buluşma ve organizasyon oldu fear_factor (olcay) iyiki böle bir organizasyonla ilgilenmiş ve bizleri haberdar etmiş keşke kendiside aramızda olsaydı

bu arada burcu senin mt deki geziilere katılımını takip edip kurabiye alacagımızı tahsil edicez gittiğin buluşmalara kurabiyesiz gelme:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar