İstanbul MT Büyükçekmece Sahil Buluşması fotğrafları 05.08.11

Bayanlar başa bela Alper Böle daha rahat oldu. ( benım hatun binmıyor motora :) )

Böle iyi iyi yek yek :)

Evet hiç bayan yoktu aramızda bende şimdi farkettim ama sahil gayet hareketliydi hatta bi bayan arkadaşa forumun adresini verdim bilmiyorum üye oldumu :cherry:

felon sen görkemle takılıyorsun yakında profesyonel çekimde yaparsınız siz, sizden korkulur

belli değil efe değişti gibi kararım :) marka model istersen özelden yazarım reklam olmasın:thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merak ettim şimdi ne gelecek diye :p

belli değil efe değişti gibi kararım :) marka model istersen özelden yazarım reklam olmasın:thumleft:

Biz yabancımıyız Bizlede paylaşsana !!! :pr:
Reis hanı comet Alıcaktın ? :sunny:
Comet Almazsan senın oldugun toplantılara Gelmem biLesin :))) :queen:

yaşadığın adrenalini arkandan bile hissettim :thumleft:

:) bende cok Tırstım Ama iyi Toparladım :) Karanlıkta Asfalt gibi duruyordu Sizleri önume katmak icin yol Verim dedim bi baktım

zangır zangır :queen: oynuyor her yer :)

Bayanlar başa bela Alper Böle daha rahat oldu. ( benım hatun binmıyor motora :) )

Böle iyi iyi yek yek :)

gençler yengeniz cok fena tavır koydu, onu götürmedim diye. yavrucum eşsiz davet diyorum anlamıyo:queen: eşlikli buluşma ayarlanırsa bana uyar yani. yengenizi arkaya atar getiririm:queen:

crypton oranın yıldızıydı bende diyorum kim bunun sahibi..onu 250 liklerin arasına koyup yükseltmiş..onu satarak bence hata edersin..2 motor olarka kalsın o..ben ettim sen etme o hatayı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar