[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olayın başını atlıyo ama...
gündüz caddeye gidilicek kimler geliyo dedik...
bunlarda bizde gelicez dedi yeşimden kalkıp caddeye geliceklerdi...
organizasyonu yaptık sucuk falan yapıcaktık biz...
tabi ne oldu bunlar yeşime gitti biz caddede yemek yedik ordan maçı izlemeye gittik maç bitti dağılıcakken bunlar aradı gelin diye ama o saatte yalan olurdu...

evet dediğin gibi oldu
çağla bana 7.30 da kadıkoyde olurum dedi :) 8.00 de ben hala işteydim 8.30 da aradı geldim diye bende gittigimde 9 oldu.
sonra ufak bi polis mücadelesini hallettik :)
ardından minübüse gidip yeşim ablaya gittik saat 10 du
yemek yedik sonra Gürkan abiyle görüştük. Yeşim abla siz gelin dedi yolu tarif etti
ama gelmediniz
bütün olay bu
ben sucsuzum :p

Garipçede paylaşıcaz kozları:bounce:

olayın başını atlıyo ama...
gündüz caddeye gidilicek kimler geliyo dedik...
bunlarda bizde gelicez dedi yeşimden kalkıp caddeye geliceklerdi...
organizasyonu yaptık sucuk falan yapıcaktık biz...
tabi ne oldu bunlar yeşime gitti biz caddede yemek yedik ordan maçı izlemeye gittik maç bitti dağılıcakken bunlar aradı gelin diye ama o saatte yalan olurdu...

e cem yani şimdi evde rahat rahat oturup kız kıza kaynatmak varken hiç kalkmak iyi fikir değil yani :mrgreen: ayrıca bu kızlar hafta başından demişlerdi biz yeşimlere gidicez kız kıza diye hatta bende gidicektim 1 nisan' a (görümcemin d.günü ne ) denk gelmeseydi... Ama o arada cadde ne ara girdi işin içine orasını ben bilemiyorum canım maalesef.. :silent: Ama bildiğim tek şey bence Çağla hayatta senin dediğin o işi yapmaz... :wiinkk:

e cem yani şimdi evde rahat rahat oturup kız kıza kaynatmak varken hiç kalkmak iyi fikir değil yani :mrgreen: ayrıca bu kızlar hafta başından demişlerdi biz yeşimlere gidicez kız kıza diye hatta bende gidicektim 1 nisan' a (görümcemin d.günü ne ) denk gelmeseydi... Ama o arada cadde ne ara girdi işin içine orasını ben bilemiyorum canım maalesef.. :silent: Ama bildiğim tek şey bence Çağla hayatta senin dediğin o işi yapmaz... :wiinkk:
:rendeer:

çağla yapmaz aygül yapar dimi yenge unutma beni :salut: :queen:

Aygül de yapmaz :wiinkk: Yani genel olarak biz kızlar desem çok doğru olcak kusura bakma CEM ama satış sizin işiniz oluyo azıcık :queen:

:rendeer:
teşekkür ederim yengecim :)

olay farklı bi boyuta ulaşıyor :p
o akşam herşey elde olmayan nedenlerden dolayı gelişti :) tekrarı yaşanmaz eminim ben

evet dediğin gibi oldu
çağla bana 7.30 da kadıkoyde olurum dedi :) 8.00 de ben hala işteydim 8.30 da aradı geldim diye bende gittigimde 9 oldu.
sonra ufak bi polis mücadelesini hallettik :)
ardından minübüse gidip yeşim ablaya gittik saat 10 du
yemek yedik sonra Gürkan abiyle görüştük. Yeşim abla siz gelin dedi yolu tarif etti
ama gelmediniz
bütün olay bu
ben sucsuzum :p

Garipçede paylaşıcaz kozları:bounce:

o zaman gündüzden gelemeyiz deseydiniz biz hep beraber olucaz diye geldik yoksa gürkanın dükkana takılırdık...

Aygül de yapmaz :wiinkk: Yani genel olarak biz kızlar desem çok doğru olcak kusura bakma CEM ama satış sizin işiniz oluyo azıcık :queen:

sağol.................

Son düzenleme:
o zaman gündüzden gelemeyiz deseydiniz biz hep beraber olucaz diye geldik yoksa gürkanın dükkana takılırdık...

.

cem bak şimdi
evet gelecektik ayarlamıştık kendimizi ama yeşim ablaya geç gitmemiz degiştirdi herşeyi :pale:
kusura bakmayın :rendeer:

sağol.................

aaa ne kızdın ya :silent: ben zaten olayın nasıl geliştiğini ne olduğunu bile bilmiyorum sadece anlattıklarınıza karşı yorum yaniiii :wiinkk:

yok yaa Cem ne diyosa doğrudur, haksız olsa zaten bu kadar uzatmaz demek ki burda bir istisna olmuş kızlar ... :wiinkk: :cherry: :bounce:

aaa ne kızdın ya :silent: ben zaten olayın nasıl geliştiğini ne olduğunu bile bilmiyorum sadece anlattıklarınıza karşı yorum yaniiii :wiinkk:

yok yaa Cem ne diyosa doğrudur, haksız olsa zaten bu kadar uzatmaz demek ki burda bir istisna olmuş kızlar ... :wiinkk: :cherry: :bounce:

sana kızarmıyım banu ben yaaa...
hem sana kızsam gider emreyi döverim...

cem bak şimdi
evet gelecektik ayarlamıştık kendimizi ama yeşim ablaya geç gitmemiz degiştirdi herşeyi :pale:
kusura bakmayın :rendeer:

işte en başında yapıcanız buyken kendinizi savunuyorsunuz...
neyse geç kalmayı adet edinmişsiniz yapıcak bişi yok...
biizde bundan sonra ona göre davranıcaz... en azından ben öle yapıcam...

Son düzenleme:
en başında hatta genelde tüm mesajlarda yeşime geç gittiğimiz için programın değiştini anlatmaya çalışıyoruz zaten cem ama sen sanırım okumuyosun :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar