onun hastalığı kronik faranjit olum...:cat:
valla anlamadım kışlık modu böle galiba yazı beklicez artık
onun hastalığı kronik faranjit olum...:cat:
bunun denizle alakası yok ki canım benim :wiinkk:
bakarım problem degil önemli olan karizma
ben bi anlasam
inşallah ugrasıyorum sanrıım gıda zehirlenmesi dun geceden beri fenayım ve hala işteyim
saol doktora gitmeyeyim teşhis tamam![]()
neden hasta olduğun önemli değil canım, önemli olan hasta olmaman bu sebepten dolayı henüz ısınmayan deniz suyuna girmene olanak yok :wiinkk: zaten sende bunun farkındasın ama illa giricem diyosan ben iterim seni arkandan merak etme :mrgreen: :queen: :queen:
yazdımm... :bounce: :cherry:
neden hasta olduğun önemli değil canım, önemli olan hasta olmaman bu sebepten dolayı henüz ısınmayan deniz suyuna girmene olanak yok :wiinkk: zaten sende bunun farkındasın ama illa giricem diyosan ben iterim seni arkandan merak etme :mrgreen: :queen: :queen:
ayıpsın bu aralar doktorlarla haşır neşirim zaten...
kurşun kalemle yass![]()
olmaaazz kazıdım kazıdım silinmez artık 2 kere tekrarladın vazgeçme hakkını yitirdin... :mrgreen: :queen: :queen:
banu ıstıyosan ben bı kosu gıdıp hasanı döviyim evi benim ofise yakn....
banu ıstıyosan ben bı kosu gıdıp hasanı döviyim evi benim ofise yakn....
yok yok dövme bana sağlam lazım :mrgreen: Hasta bakıcak o daha :queen:
şiddete hayır:cherry:
eee hastalanınca kim bakıyo şimdi bana karar verdiniz mi :mrgreen: ya daha denize girmedik hasta yaptınız bide bakıcı arıyosunuz bravo ::alkiis::
şiddete hayır:cherry:
itersen bi anlamıyok ayrıca sen izin vermiceksin bende zorla giricem böyle daha zevkli oluyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ulan sen hastalan ben sana bakıcı bulurum şöle ukrayna moldovya civarlarından...
olmaaazz kazıdım kazıdım silinmez artık 2 kere tekrarladın vazgeçme hakkını yitirdin... :mrgreen: :queen: :queen:
sen bilirsin banucum...
sağol cemcim eksik olma :mrgreen:
bencede......
eee hastalanınca kim bakıyo şimdi bana karar verdiniz mi :mrgreen: ya daha denize girmedik hasta yaptınız bide bakıcı arıyosunuz bravo ::alkiis::
ben sayıma gidiyorum hadi eyw....
:king: :king:
ben sayıma gidiyorum hadi eyw....
ulan sen hastalan ben sana bakıcı bulurum şöle ukrayna moldovya civarlarından...