[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun denizle alakası yok ki canım benim :wiinkk:

neden hasta olduğun önemli değil canım, önemli olan hasta olmaman bu sebepten dolayı henüz ısınmayan deniz suyuna girmene olanak yok :wiinkk: zaten sende bunun farkındasın ama illa giricem diyosan ben iterim seni arkandan merak etme :mrgreen: :queen: :queen:

bakarım problem degil önemli olan karizma

yazdımm... :bounce: :cherry:

neden hasta olduğun önemli değil canım, önemli olan hasta olmaman bu sebepten dolayı henüz ısınmayan deniz suyuna girmene olanak yok :wiinkk: zaten sende bunun farkındasın ama illa giricem diyosan ben iterim seni arkandan merak etme :mrgreen: :queen: :queen:

yazdımm... :bounce: :cherry:

kurşun kalemle yass:p

itersen bi anlamıyok ayrıca sen izin vermiceksin bende zorla giricem böyle daha zevkli oluyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

eee hastalanınca kim bakıyo şimdi bana karar verdiniz mi :mrgreen: ya daha denize girmedik hasta yaptınız bide bakıcı arıyosunuz bravo ::alkiis::

ben sayıma gidiyorum hadi eyw....

eee hastalanınca kim bakıyo şimdi bana karar verdiniz mi :mrgreen: ya daha denize girmedik hasta yaptınız bide bakıcı arıyosunuz bravo ::alkiis::

ulan sen hastalan ben sana bakıcı bulurum şöle ukrayna moldovya civarlarından...

Son düzenleme:
sen bilirsin banucum...

sağol cemcim eksik olma :mrgreen:

bencede......

ahhh canım ben kıyar mıyım sana hiç kimseye el sürdürtmem zaten... ::140:: ::142:: :rendeer: :mrgreen: :queen: :queen:

ben sayıma gidiyorum hadi eyw....

:king: :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar