[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH ALLAH Demek kriz seni öyle fena vurmuşki nete bile girmeni engelliyor haaa:p

Sen NEdiosn Abi Yörüngem Ekseninden Dışarı Çıktı waLLa :) Bu arada Seninle Konuştuğumuz Şeyin Sınavı hazirandaymış yau :( ozamana kadar yalan olurum :(

Sen NEdiosn Abi Yörüngem Ekseninden Dışarı Çıktı waLLa :) Bu arada Seninle Konuştuğumuz Şeyin Sınavı hazirandaymış yau :( ozamana kadar yalan olurum :(

Nick de yazıyor benim mail adresi eklersin beni tamammı:cat:

Caner selamlar:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ekledim abim :) erdem ve burçin okuyoda tıq yoq vatandaşlardan hayırdır ayran içtiq ayrımı düştüq :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sanırım Neden taqtığını anLadm Şimdy Canercim :) Konu reKLamı için Bunlara DikKat EtmieLim Bak Büyüq Küçüq HarFde KuLLanioRm Onun içinDe BişiyLr SöyLieBilirDin Amaç sadece O Konuda YazanLAr oLsa :) Veya KısaltMaLar Vs. vs. vs. vs die qiDer bu İmla HataLarı Veya cansız KeLimeLEre Can Katmaya Çalışarak Yazılan Harf , Kelime , Kelime Grupları Yani CümLeLeri FazLaCa KontRoL etMeden AnLatıLmak iSteNeNi AnLiosak Sorun Yoqtur. Amaç Türkçe Mize ters gitmek Veya Küçüq DüşürMeq DeğiL MasuMaNe bi ŞekiLde Cansız qeLimeLere Renq KatMaksa Tabiki...

a.S TurGAY

Sanırım Neden taqtığını anLadm Şimdy Canercim :) Konu reKLamı için Bunlara DikKat EtmieLim Bak Büyüq Küçüq HarFde KuLLanioRm Onun içinDe BişiyLr SöyLieBilirDin Amaç sadece O Konuda YazanLAr oLsa :) Veya KısaltMaLar Vs. vs. vs. vs die qiDer bu İmla HataLarı Veya cansız KeLimeLEre Can Katmaya Çalışarak Yazılan Harf , Kelime , Kelime Grupları Yani CümLeLeri FazLaCa KontRoL etMeden AnLatıLmak iSteNeNi AnLiosak Sorun Yoqtur. Amaç Türkçe Mize ters gitmek Veya Küçüq DüşürMeq DeğiL MasuMaNe bi ŞekiLde Cansız qeLimeLere Renq KatMaksa Tabiki...

GAripçeye gelicektin dimi sen ??? YA amaç ne olursa olsun sen Türkçe mizi bozuyorsan bozuyorsun demektir .Kelimelerine renk katmak istiyorsan daha fazla kitap okuyup kelime hazneni geliştir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Heryere qELioRm Ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm turGAY nasılsın ben yeni üye romeO nun yanındayım şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar